Ο ΠΑΟΚ πέρασε από τη Ριζούπολη

INTIME SPORTS/ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Ο Απόλλωνας Σμύρνης έβαλε προβλήματα στον ΠΑΟΚ, στη Ριζούπολη, καθώς κρατούσε το 1-1 έως το 78ο λεπτό, αλλά με δύο πέναλτι των Σβαμπ (78΄) και Ντόουγκλας Αουγκούστο (90΄+5) ο «Δικέφαλος» έφτασε στη νίκη με 3-1 κι έκανε άλμα στην κατάταξη.

H «ελαφρά ταξιαρχία» ήταν αξιόμαχη και πάλεψε μέχρι τέλους, αλλά στο τέλος πλήρωσε τα λάθη της άμυνας και συμπλήρωσε πέντε σερί ήττες, σε αντίθεση με τον «Δικέφαλο» του Πάμπλο Γκαρσία, που με αυτόν στον πάγκο συμπλήρωσε τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Από κόρνερ του Απόλλωνα, οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην αντεπίθεση με τον Σβαμπ να βρίσκει τον Σφιντέρσκι και τον Πολωνό να πλασάρει τον Βέρχουλστ για το 0-1 στο 15ο λεπτό. Ο Βέρχουλστ έδειξε τα προσόντα του στο 41’, αποκρούοντας το κοντινό σουτ του Τόμας Μουργκ στο 41’ ενώ ανάλογη κατάληξη είχε και το δυνατό σουτ του Ίνγκι Ίνγκασον στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Ένα σουτ του Τσαμπούρη βρήκε σε ετοιμότητα τον Ζίβκοβιτς στο 61΄ ωστόσο από κόρνερ, δυο λεπτά αργότερα, ο  Τσιλούλης με προβολή πέτυχε το 1-1. Στο 75ο λεπτό ο Λισγάρας υπέπεσε σε πέναλτι στον Σφιντέρσκι, με τον Σβαμπ να νικάει τον Βέρχουλστ τρία λεπτά μετά για το 1-2.
Στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μπρούσιτς έκανε χέρι εντός περιοχής σε προσπάθεια του Μιχαηλίδη, με τον Ντάγκλας Αουγκούστο να μετατρέπει σε γκολ την εσχάτη των ποινών για το τελικό 1-3.

Ο ΠΑΟΚ διατήρησε το αήττητο έπειτα από επτά αγωνιστικές, μείωσε στον ένα βαθμό τη διαφορά του από την κορυφή και άφησε τον Απόλλωνα Σμύρνης στην προτελευταία θέση.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια