«Τεσσάρα» της ΑΕΚ στην ΑΕΛ με ξέσπασμα στο β΄ ημίχρονο


Με ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΚ νίκησε 4-1 την ΑΕΛ στη Ριζούπολη, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής και μείωσε στους τρεις βαθμούς τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Τα πάντα σε αυτό το παιχνίδι έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς τα πρώτα 45 λεπτά ολοκληρώθηκαν με τις ομάδες ισόπαλες 0-0, παρά το γρήγορο ρυθμό που είχε και τις σημαντικές ευκαιρίες που χάθηκαν εκατέρωθεν.

Τελικώς, το σκορ στο γήπεδο της Ριζούπολης άνοιξε ο Μαχαίρας με ένα ωραίο γκολ στο 55΄, που ήταν και το πρώτο στην επαγγελματική καριέρα του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Οι «βυσσινί» απάντησαν στο 67΄ με «κεραυνό» του Σπαρβ, αλλά η χαρά των φιλοξενούμενων δεν έμελλε να κρατήσει για πολύ.

Για την ακρίβεια πέντε λεπτά χάρηκε την ισοφάριση η ΑΕΛ, καθώς στο 72΄ ένα «φτηνό» λάθος του Μούζεκ έδωσε τη δυνατότητα στον Μάνταλο να κλέψει τη μπάλα και να την περάσει στον Ανσαριφάρντ, που έγραψε το 2-1.

Οι «κιτρινόμαυροι» σιγούρεψαν τη νίκη στο 78΄ με τον Σιμόες, ο οποίος στην επιστροφή του μετά από απουσία 1,5 μήνα και με σουτ («βολίδα» εκτός περιοχής) που θύμισε το γκολ απέναντι στη Βόλφσμπουργκ, ανέβασε το δείκτη του σκορ.

Το τελικό σκορ (4-1) διαμόρφωσε ο Γαλανόπουλος στο 89΄ με ωραία εκτέλεση, μετά από την τρίτη (!) ασίστ του Μάνταλου. «Μελανό σημείο» ο τραυματισμός του Ανσαριφάρντ, που αποχώρησε με ενοχλήσεις στον προσαγωγό, τέσσερις ημέρες πριν το παιχνίδι με τη Ζόρια για το Europa League.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια