«Άλλη κλάση» η Σίτι για τον Ολυμπιακό - Ηττήθηκε με 3-0

INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ MATTHAIOS

Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν «άλλη κλάση» και κάπως έτσι ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο «Έτιχαντ» με 0-3 από την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «ερυθρόλευκοι», πάντως, γνώρισαν μια ήττα «εντός προγράμματος», καθώς το δεύτερο εισιτήριο για πρόκριση στους «16» δεν θα το διεκδικήσουν από τους «πολίτες» μα από την Πόρτο, που νίκησε εύκολα με 3-0 τη Μαρσέιγ στο «Ντραγκάο» κι αυτή τη στιγμή κατέχει τη δεύτερη θέση, πίσω από τη Σίτι που έκανε το «3Χ3» και ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει την πρόκριση.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ήταν μέσα στο «παιχνίδι» για 81 λεπτά, καθώς το σκορ παρέμενε στο 1-0 και οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούσαν να βρουν ένα γκολ, αλλά το 2-0 από τον Γκαμπριέλ Ζεσούς μηδένισε κάθε πιθανότητα.

Η Σίτι ξεκίνησε πιέζοντας από τα πρώτα λεπτά την άμυνα του Ολυμπιακού, που βρισκόταν την περισσότερη ώρα πίσω από τη μπάλα και στο 12΄ ο Φεράν Τόρες συνδυάστηκε με τον Ντε Μπράιν και με διαγώνιο χαμηλό πλασέ πέρασε τη μπάλα κάτω από τον Σα, ανοίγοντας το σκορ.

Μετά το 30΄ ο Ολυμπιακός άρχισε να κρατάει περισσότερο την μπάλα και να βγαίνει λίγο πιο οργανωμένα στην επίθεση, έχοντας μια καλή στιγμή με τον Ελ Αραμπί, τον οποίο πρόλαβε την τελευταία στιγμή ο Ακέ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός βγήκε με διάθεση να πιέσει ψηλά την άμυνα της Σίτι και στο 54΄, από λάθος γύρισμα του Φόντεν, ο Βαλμπουενά μπήκε «σφήνα» στην περιοχή, όμως το σουτ έφυγε άουτ, στη μεγαλύτερη ευκαιρία των φιλοξενούμενων.

Στο 58΄ από γύρισμα του Καμαρά ο Ελ Αραμπί δεν πρόλαβε οριακά να βρει τη μπάλα, ενώ στο 61΄ η εξαιρετική κίνηση και το τελείωμα του ίδιου, από πάσα του Πέπε, αποκρούστηκε με διπλή προσπάθεια από τον Έντερσον.

Στο 73΄ ο Χολέμπας πέρασε τον Γουόκερ κι έκανε σέντρα-σουτ προς τη μικρή περιοχή, αλλά δεν βρέθηκε συμπαίκτης του για να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα, σε άλλη μια σημαντική ευκαιρία του Ολυμπιακού, που ήταν και η τελευταία του στο παιχνίδι.

Στο 81’ ο Ντε Μπράιν βρήκε τον Γκαμπριέλ Ζεσούς, ο οποίος έκανε δύο προσποιήσεις στον Σισέ και διπλασίασε, ενώ στο 90΄ ο Κανσέλο με αριστερό σουτ έξω από την περιοχή «έγραψε» το τελικό 3-0.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια