Η λύκαινα της Ergenekon, ο Ερντογάν και ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος


Η εμπλοκή του Πακιστάν στο παρανοϊκό, ναζιστικό παραλήρημα του Ερντογάν ανοίγει την πόρτα του φρενοκομείου και ενός τρίτου, πυρηνικού αυτή τη φορά παγκοσμίου πολέμου.

Η παραφροσύνη και η ναζιστική νοοτροπία του Ερντογάν είναι παγκόσμιος κίνδυνος. Και όσο πιο νωρίς το καταλάβουν οι υποτιθέμενα πολιτισμένες χώρες του πλανήτη τόσο μεγαλύτερες ελπίδες να τον σταματήσουν.

Μέχρι στιγμής πάντως κάνουν ό,τι ακριβώς έκαναν και με τον Χίτλερ. Νομίζουν ότι μπορούν να έχουν καλές σχέσεις μαζί του, να τον συνετίσουν, να επιδιώξουν διάλογο, σε μία Τουρκία που εξελίσσεται απειλή για όλο τον πολιτισμένο κόσμο.

Ο Ερντογάν ήταν απλά το φυτίλι. Ο παντουρκισμός είναι η πραγματική βόμβα. Ο θρύλος της Εργενεκόν, κάτι σαν την μυστική εταιρεία της Θούλης που ενέπνευσε τους ναζί, υποβόσκει εδώ και έναν αιώνα στα μυαλά των τούρκων. Η «εκλεκτή φυλή» που ήρθε στη Γη με όχημα την σελήνη με σκοπό να κατακτήσει την ανθρωπότητα. Έφτασαν στην έρημο Γκόμπι, και ο λύκος της Εργενεκόν τους έβγαλε και τους οδήγησε να καταστρέψουν και να κατακτήσουν τα πάντα στο διάβα τους.

Σε αυτό το παρανοϊκό ρατσιστικό τοπίο που ευθύνεται για τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διαπράττουν οι τούρκοι εδώ κι αιώνες, ήρθε ο Ερντογάν να χρησιμοποιήσει το Ισλάμ ως όπλο προκειμένου να κατακτήσει την ανθρωπότητα. Γιατί μην τρέφεται αυταπάτες, ο Ερντογάν δεν θα σταματήσει μέχρι κάποιος να τον σταματήσει. Όλες οι κινήσεις που κάνει είναι επεκτατικές, εγκληματικές, απάνθρωπες. Η απειλή μάλιστα ενδέχεται να είναι πολύ πιο κοντά από ότι πιστεύουμε. Και μιλάμε για την παγκόσμια απειλή γιατί ούτως ή άλλως η Ελλάδα ζει υπό την απειλή της Τουρκίας εδώ και 1000 χρόνια.

Οι εξελίξεις όμως στο Ναγκόρνο Καραμπάχ ανοίγουν ένα νέο κύκλο βίας, αίματος και θηριωδίας υποκινούμενης από την Τουρκία. Και το δόγμα μια φυλή δύο κράτη, γίνεται ήδη μια φυλή, τρία κράτη όπου συμπεριλαμβάνεται το Πακιστάν. Το Πακιστάν όμως που είναι πυρηνική δύναμη. Και έχει ανοιχτεί αντιπαλότητα με την Ινδία, την πολυπληθέστερη χώρα του πλανήτη.

Βλέποντας λοιπόν την προπαγάνδα η οποία ήδη εξελίσσεται και θεωρεί ότι Τουρκία – Αζερμπαϊτζάν και Πακιστάν αποτελούν έναν λαό προορισμένο να κατακτήσει τα πάντα, απέχουμε μία ανάσα από το άνοιγμα του φρενοκομείου. Εάν ο Ερντογάν καταφέρει και εξεγείρει τους πακιστανούς – που ήδη τους χρησιμοποιεί ποικιλοτρόπως – τότε ο εφιάλτης ενός τρίτου παγκοσμίου πολέμου είναι προ των πυλών.

Ένας τρίτος παγκόσμιος πόλεμος τον οποίον εάν εμπλακεί το Πακιστάν και η Ινδία, θα κάνει τους δύο προηγούμενους να μοιάζουν με απλό επεισόδιο. Το ρατσιστικό παραλήρημα όμως τούρκων – Αζέρων και πακιστανών, καθιστά συνυπεύθυνους όλους όσους επιτρέπουν στον Ερντογάν να συνεχίζει την παρανοϊκή του πορεία. Και ο λογαριασμός αίματος για το ανθρώπινο είδος θα είναι βαρύτατος.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια