Ούτε η «χρυσαυγοπληξία» θα σας σώσει


Του Αριστερού Ψάλτη

«Μπήκαν οι νεοναζί στην φυλακή και όλα τα προβλήματα της χώρας λύθηκαν.»

Αυτή είναι η νέα προπαγάνδα των καλολαδωμένων παπαγάλων του Μαξίμου, μπας και σώσουν τον... νέο Μωυσή που βουλιάζει την χώρα με αυτοπεποίθηση.

Όμως το μόνο που καταφέρνουν με την άθλια τακτική τους, είναι να προκαλούν την απέχθεια των πολιτών.

Και την ίδια στιγμή να γελοιοποιούν την μεγάλη νίκη της δημοκρατίας κατά του φασισμού.

Καλό είναι οι... άριστοι ανίκανοι του Μαξίμου να τους μοιράσουν άλλη τροφή γιατί αυτή ήδη μπαγιάτεψε.

Μακάρι... νεοφιλελεύθερα αδέρφια να μπορούσατε να επισκιάσετε καπηλευόμενοι τους αγώνες που έδωσαν άλλοι για να τσακιστεί ο φασισμός, τον εθνομηδενισμό και την δουλικότητα απέναντι στους δυνάστες της πατρίδας.

Μακάρι να μπορούσατε κατ’ αυτόν τον τρόπο να δικαιολογήσετε τις μετεκλογικές σας κωλοτούμπες για όλα τα μείζονα ζητήματα που συνεχίζουν να ταλανίζουν την Ελλάδα, τα οποία υποσχεθήκατε ότι τάχα θα λύνατε.

Μακάρι να μπορούσατε έτσι να πείσετε ότι η χώρα μετά και την ολική απώλεια ελέγχου του λοιμού, δεν βαδίζει στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα, έχοντας για συντροφιά τον χάρο, την οικονομική εξαθλίωση, τον κοινωνικό αυτοματισμό και τον ραγιαδισμό.

Ακόμη και σημαία αντίστασης να σηκώσετε πάνω από το Εφετείο προσποιούμενοι τους απελευθερωτές της δημοκρατίας, δεν θα καταφέρετε να κρύψετε την γύμνια σας.

Δεν θα καταφέρετε να αποσοβήσετε το γεγονός ότι οι πολίτες κινδυνεύουν να αντιμετωπίσουν τραγικές καταστάσεις ανάλογες με του Μπέργκαμο, επειδή ανοίξατε άναρχα την οικονομία για να εξυπηρετήσετε τα συμφέροντα της ολιγαρχίας.

Δεν θα καταφέρετε να καλύψετε τα νέα μνημόνια που έρχονται σκεπασμένα υπό τον μανδύα του υποτιθέμενου αναπτυξιακού σχεδίου Πισσαρίδη, για να τσακιστεί η μεσαία τάξη που δήθεν θα προστατεύατε, με στόχο να κυριαρχήσει ολοκληρωτικά η ολιγαρχία.

Δεν θα καταφέρετε να αποκρύψετε ότι ντόπιοι και αλλοδαποί οδηγούνται σε σύγκρουση για ένα κομμάτι ψωμί λόγω της υποτέλειας στο κονκλάβιο των Βρυξελλών, το οποίο κατάφερε τελικά να μετατρέψει την Ελλάδα σε αποθήκη ψυχών κι εσάς σε διαχειριστές της ανθρώπινης δυστυχίας για λίγα αργύρια.

Δεν θα καταφέρετε να πνίξετε τις κραυγές της νεολαίας και των εργαζομένων που μάχονται να σταματήσουν την νεοφιλελεύθερη αναλγησία σας.

Δεν θα καταφέρετε να συγκαλύψετε το ξεπούλημα του Αιγαίου που μεθοδεύετε, φοβούμενοι μην βγάλει η μαμά Μέρκελ τους σκελετούς από την ντουλάπα για το μαύρο παρελθόν της αγίας οικογένειας και χάσετε για μια ακόμη φορά την εξουσία.

Δυστυχώς ο λαός σας έχει πάρει πλέον χαμπάρι και εξοργίζεται ακόμη περισσότερο όταν υποδύεστε τους δημοκράτες για να τον κοροϊδέψετε.

Αλλάξτε τακτική προτού να είναι αργά.

Διότι δεν θέλει και πολύ να καταντήσετε σαν τους χρυσαυγίτες.

Το ίδιο ισχύει και για τους προκατόχους σας, οι οποίοι ξευτιλίζονται σε δόσεις στην μάταιη προσπάθειά τους να θάψουν το άγος της συμπόρευσης με τις κότες με τα μαύρα μπλουζάκια, που έφτασαν στο σημείο να δηλώνουν φιλόζωοι και πιστοί σύζυγοι για να γλυτώσουν την μπουζού.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια