Δίκη για στημένα: Απαλλαγή για Ολυμπιακό και Μαρινάκη


Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ απήλλαξε τους μεγαλομετόχους του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη και του Ατρόμητου, Γιώργο Σπανό, για τον αγώνα στις 05/02/15.

Την απαλλαγή των Ολυμπιακού, Ατρομήτου, αλλά και των Βαγγέλη Μαρινάκη, Γιώργου Σπανού, καθώς και των υπόλοιπων φυσικών προσώπων που κατηγορούνταν για χειραγώγηση του αγώνα των δύο ομάδων στις 5 Φεβρουαρίου 2015 (2-1) αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Υπενθυμίζουμε ότι τον Απρίλιο το μέλος της Επιτροπής Δεοντολογίας, Παναγιώτα Σπανού, είχε εισηγηθεί τον υποβιβασμό Ολυμπιακού-Ατρομήτου, αλλά και τον διά βίου αποκλεισμό των μεγαλομετόχων των δύο ομάδων.

Συγκεκριμένα, η Επιτροπή εξέδωσε αθωωτική απόφαση επίσης και για τους πρώην αντιπροέδρους της ΕΠΟ, Αριστείδη Σταθόπουλο και Γιάννη Παπακωνσταντίνου, τον πρώην σύμβουλο της ΕΠΟ Νίκο Προύντζο, τον τότε προπονητή του Ατρόμητου Σα Πίντο, τον Γιάννη Αγγελόπουλο, τους πρώην διαιτητές Ηλία Σπάθα, Αλέξανδρο Δημητρόπουλο, Κώστα Ιωαννίδη, Απόστολο Αμπάρκιολη και τα πρώην μέλη της ΚΕΔ, Θανάση Μπριάκο και Γιώργο Δούρο.

Επίσης, η πειθαρχική διαδικασία κρίθηκε απαράδεκτη για τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή και τον τότε νομικό σύμβουλο της Ομοσπονδίας, Θεόδωρο Κουρίδη.

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας μπορεί να υποβάλει έφεση επί της απόφασης μέσα σε πέντε ημέρες.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια