Ξωτικά στην Ισλανδία; - Αλλόκοτη φιγούρα κρύβεται σε καταρράκτη


Ταξιδιώτες επισκέφτηκαν τον καταρράκτη Ντέτιφος στην Ισλανδία, όπου ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με κάτι πολύ παράξενο.

Πριν φτάσουν στον διάσημο καταρράκτη, οι ταξιδιώτες συνάντησαν μια ηλικιωμένη γυναίκα, που τους μίλησε για ξωτικά και νεράιδες που ο θρύλος λέει ότι ζουν στο φαράγγι του Άσμπυργκι.

Ο τόπος εκεί έχει τη φήμη του «Βασίλειου των Ξωτικών» της Ισλανδίας και οι περιηγητές είχαν μια παράξενη εμπειρία που τους έκανε να σκεφτούν πως ίσως ο θρύλος για τις παράξενες οντότητες του φαραγγιού ίσως έχουν μια κάποια δόση αλήθειας.

Βιντεοσκοπώντας τον καταρράκτη κι ενώ ακόμα προσπαθούν να πετύχουν το σωστό ζουμ του φακού, μια αλλόκοτη, γκριζόμαυρη φιγούρα κάνει την εμφάνισή της στο κάτω μέρος του πλάνου.

Οι αυτόπτες μάρτυρες που τράβηξαν το βίντεο ορκίζονται ότι δεν χρησιμοποίησαν κανενός είδος φίλτρου ή εφέ όταν γύρισαν το οπτικό υλικό, του οποίου η αυθεντικότητα δεν έχει εξακριβωθεί.

«Όντας 4 ώρες μακριά από τον καταρράκτη, δεν ήταν εύκολο να επιστρέψω για να ελέγξω ξανά την περιοχή, οπότε ανέβασα το βίντεο στο Instagram, ζητώντας από τους χρήστες των social την άποψή τους. Ξωτικό; UFO[…] τελώνιο;» λέει ο ταξιδιώτης που τράβηξε το παράξενο κλιπάκι.

Εσείς, τι πιστεύετε ότι πιάστηκε στον φακό της κάμερας να κρύβεται στον καταρράκτη;

Δείτε το βίντεο:




* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια