Η Νέα Τάξη Πραγμάτων εξαφάνισε την πολυομυελίτιδα στην Αφρική

Πώς έγινε η κλοπή της ασθένειας από τα παιδάκια της Αφρικής από ΠΟΥ, UNICEF και Μπιλ Γκέιτς


Γράφει ο Μάνος Βουλαρίνος

Η Αφρική είναι πια μια ήπειρος ελεύθερη από πολυομυελίτιδα αλλά σκλαβωμένη στον Μινώταυρο του νεοφιλελευθερισμού.

Την ώρα που γενναίοι συμπολίτες αντιστέκονται στην επέλαση της Νέας Τάξης Πραγμάτων, την ώρα που οι σκεπτόμενοι Έλληνες αρνούνται να φορέσουν μάσκες και να πιστέψουν έναν ιό που δεν μπορούν να δουν με τα μάτια τους, την ώρα που οι αφυπνισμένοι συμπολίτες υποψιάζονται πως η πανδημία είναι η αφορμή που έψαχνε ο Μπιλ ο Γκειτς και οι Ιλουμινάτι μαζί με διάφορες λέσχες με ξενικά (γιατί άραγε;) ονόματα για να μας εμβολιάσει προκειμένου να μας ελέγχει, την ώρα που η προσοχή μας είναι στραμμένη σε «πανδημίες» και «τσιόδρες», οι πολυεθνικοί δυνάστες των λαών στερούν από την Αφρική και τα παιδιά της μια αρρώστια που τους συντροφεύει ένας Θεός ξέρει από πότε: την πολυομυελίτιδα.

Την Τρίτη που μας πέρασε, στις 25 του μηνός, ο Παγκόσμιος Οργανισμός «Υγείας» ανακοίνωσε πως η Αφρική είναι πια μια 'ήπειρος ελεύθερη από πολυομυελίτιδα (αλλά σκλαβωμένη στον Μινώταυρο του νεοφιλελευθερισμού), καθώς δεν έχει παρατηρηθεί ούτε ένα κρούσμα από το 2016.

Φυσικά η κλοπή της ασθένειας από τα παιδάκια της Αφρικής δεν έγινε από τη μια μέρα στην άλλη. Η νεοταξίτικη συνωμοσία ξεκίνησε το 1988 από την οργάνωση Ρόταρι και στην πορεία προστέθηκαν ο Παγκόσμιος Οργανισμός «Υγείας», η UNICEF (δείτε πόσο μοιάζει με το UNISEX = χωρίς φύλο... τυχαίο;) και από το 2007 το Ίδρυμα Γκέιτς. Αυτοί και πολλοί άλλοι νεοταξίτες αργά αλλά μεθοδικά πήραν από τα παιδιά της Αφρικής μια ασθένεια η οποία, στα τέλη της δεκαετίας του ’80, συντρόφευε 350.000 παιδιά το χρόνο.

350.000 παιδιά κάθε χρόνο μπορεί να μην έχουν πια απάντηση στην ερώτηση «τι έχεις;» γιατί μπορεί και να μην έχουν τίποτα, παρότι ο Μεγαλοδύναμος μέσα στην απέραντη καλοσύνη του πάντα κάτι έχει να δώσει.

Και φυσικά η κλοπή αυτή της ασθένειας από την Αφρική έγινε με τον γνωστό νεοταξίτικο τρόπο: με βροχή δολαρίων και εμβόλια.

20 εκατομμύρια υπηρέτες της νέας τάξης πραγμάτων εργάστηκαν για 32 χρόνια, 2,5 δισεκατομμύρια παιδιά εμβολιάστηκαν και 17 δισεκατομμύρια δολάρια ξοδεύτηκαν από τους αιμοδιψείς κεφαλαιούχους για να πάρουν από την Αφρική την πολυομυελίτιδά της. Για να μπορούν οι ισχυροί του πλανήτη να ελέγχουν τον πληθυσμό της μαύρης ηπείρου και πιο πολύ τη νέα της γενιά. Αυτά τα παιδιά που καταδικάστηκαν να μη γνωρίσουν την πολυομελίτιδα των παππούδων τους.

Τελευταίος φάρος αντίστασης στο νεοταξίτικο τσουνάμι ήταν η Νιγηρία. Η μόνη χώρα στην ήπειρο που δεν έμπαινε στη μηχανή του κιμά που ονομάζεται παγκοσμιοποίηση και περήφανα διατηρούσε τις αρρώστιες των προγόνων της, χάρη σε φωτισμένους πατριώτες που αντιστέκονταν στην ανάμειξη της Δύσης και ενημέρωναν τον πληθυσμό για τον κίνδυνο που κάθε άνθρωπος διατρέχει από κάθε εμβολιασμό.

Η πίεση όμως ήταν αφόρητη κι έτσι κι αυτή η φλόγα αντίστασης έσβησε. Και μαζί της και η πολυομυελίτιδα.

Δεν χρειάζεται να σας πω πως αν το τέρας που λέγεται Νέα Τάξη Παργμάτων συνεχίσει με αυτόν τον ρυθμό σε λίγες δεκαετίες τα παιδιά της Αφρικής δεν θα έχουν με τι να πεθάνουν. Οι δυνάστες των λαών είναι ικανοί να τους στερήσουν μέχρι και την ελονοσία τους και να τα καταδικάσουν σε θάνατο από γηρατειά.

Φίλες, φιλοι και οι υπόλοιποι, όλα αυτά δεν τα γράφω για να σας απογοητεύσω. Τα γράφω για να σας δώσω να καταλάβετε την ισχύ του τέρατος που έχουμε απέναντί μας. Του τέρατος που όμως, όσο δυνατό κι αν είναι, μπορεί να νικηθεί. Αν κλείσουμε τα αυτιά στον Παγκόσμιου Οργανισμό «Υγείας», αν δεν επιτρέψουμε σε καπιταλιστικές σφηκοφωλιές, όπως το Ίδρυμα Γκέιτς, να δρουν ανενόχλητες, αν αρνηθούμε κάθε εμβολιασμό και κάθε σκέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων που πάνε να μας επιβάλουν, μπορούμε να νικήσουμε. Μπορούμε να νικήσουμε τη Νέα Τάξη Πραγμάτων και να αρχίσουμε και πάλι να πεθαίνουμε σαν Έλληνες, από τις ίδιες αρρώστιες που πέθαιναν και οι παππούδες μας και οι παππούδες των παππούδων μας, απαλλαγμένοι από το τέρας της παγκοσμιοποίησης. Και μπράβο μας.



* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια