Εξωγήινη βάση στη Σελήνη: Σύντομα παγκόσμιες αποκαλύψεις, λέει ερευνητής | Βίντεο


Η Σελήνη έχει εξωγήινο διαστημόπλοιο και εξωγήινη βάση για εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια, λέει ο Σκοτ Γουόρινγκ, διάσημος κυνηγός εξωγήινων.

Βάσει των ισχυρισμών του λάτρη των θεωριών συνωμοσίας, τα κτίρια της εξωγήινης βάσης έχουν διάμετρο 150 με 200 μέτρων, αλλά μοιάζει απίθανο να κατοικούνται.

«Η δομή έχει έξυπνο σχεδιασμό και πολλές γωνίες, λαμπερές μεταλλικές επιφάνειες, που πιστεύω ότι είναι παράθυρα» αναφέρει ο ουφολόγος.

«Η ανακάλυψη που έκανα βρίσκεται σε κρατήρα, τον Κορόλεφ Χ. Ο συγκεκριμένος κρατήρας έχει διάμετρο μεγαλύτερη των 25 χλμ» εξηγεί ο Γουόρινγκ, στο μπλογκ του, ET Database.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πολλοί συνωμοσιολόγοι ερευνητές, συμπεριλαμβανομένου και του Γουόρινγκ, είναι πεπεισμένοι ότι η NASA γνωρίζει για την ύπαρξη εξωγήινων στο Φεγγάρι και γι’ αυτό η Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία δεν επέστρεψε στη Σελήνη, έπειτα από την τελευταία διαστημική αποστολή Apollo, το 1972.

Από την πλευρά της, η NASA απαντά σ’ όλα αυτά κάνοντας αναφορά στο φαινόμενο της παρειδωλίας, κατά το οποίο οι άνθρωποι συγχέουν συγκεκριμένες φόρμες με αντικείμενα και μορφές που οι ίδιοι επιθυμούν να δουν.

«Υπάρχουν πολλά παραδείγματα αυτού του φαινομένου στη Γη και το διάστημα» σχολιάζει η NASA.

Ωστόσο, ο Γουόρινγκ επιμένει ότι η ανθρωπότητα είναι έτοιμη για μια επικείμενη αποκάλυψη της ύπαρξης εξωγήινων.

«Με τον ίδιο τρόπο που έγινε με τον COVID-19, γιατί το κοινό ποτέ δεν πίστευε ότι τέτοια πανδημία θα ήταν ποτέ πιθανή, αλλά πλέον η ανθρωπότητα άλλαξε την στάση της πολύ γρήγορα» λέει ο Γουόρινγκ.

«Έτσι θα γίνει και με την αποκάλυψη των εξωγήινων, αλλά δεν θα σκοτώσει ανθρώπους ούτε θα τους φοβίσει τόσο πολύ» επιμένει ο ουφολόγος.

Δείτε το βίντεο:




* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια