Εντυπωσιακό και φέτος το Ηπειρωτικό Rally!


Μέσα σε μια πολύ δύσκολη χρονιά όχι μόνο για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, αλλά για ολόκληρη την ανθρωπότητα, ολοκληρώθηκε σήμερα το 26ο Ηπειρωτικό Rally «Ι. ΚΤΕΟ Autotest».

Ο αγώνας που διοργανώνει η ΕΛΕΤΑ, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο και χθες Κυριακή με τις ειδικές διαδρομές να παραμένουν οι ίδιες σε σχέση με την περσινή χρονιά.

Οι λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την γρήγορη, εντυπωσιακή και τεχνική «Δωδώνη» των σχεδόν 12 χιλιομέτρων και την πολύ γρήγορη Κωστάνιανη των σχεδόν 7 χιλιομέτρων. Από τα 37 συνολικά πληρώματα που έλαβαν μέρος στον αγώνα τερμάτισαν τα 26.

Το 26ο Ηπειρωτικό Rally ολοκληρώθηκε χθες νωρίς το απόγευμα με τις απονομές στο ξενοδοχείο EPIRUS PALACE. Στην γενική κατάταξη πρώτευσε ο Γιώργος Αναπολιοτάκης με συνοδηγό τον Αθανάσιο Τσιούκα με ένα FORD Fiesta R5, την δεύτερη θέση κατέλαβαν οι Παναγιώτης Κύρκος και Γιώργος Πολυζώης με MITSUBISHI LANCER EVO, ενώ στην τρίτη θέση τερμάτισαν οι Παναγιώτης Καμπύλης και Σταύρος Σταμέλος με SKODA FABIA S2000.

Στην 7η θέση της γενικής κατάταξης τερμάτισε το «γιαννιώτικο» πλήρωμα των Ποσειδώνα Γορίτσα και Αποστόλη Σπύρου με MITSUBISHI LANCER EVO. 


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια