19η Ανάβαση Δημητσάνας-Ζυγοβιστίου: Αποτελέσματα


Με κύρια χαρακτηριστικά την υψηλή θερμοκρασία και το θέαμα πραγματοποιήθηκε στις 25-26 Ιουλίου η φιλική Ανάβαση Δημητσάνας-Ζυγοβιστίου, που διοργανώθηκε από τη Start Line και τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Γορτυνίας.

Με την ζέστη να είναι σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και για την περιοχή της ορεινής Αρκαδίας, ολοκληρώθηκε η 19η Ανάβαση Δημητσάνας - Ζυγοβιστίου. Η πολύ όμορφη διαδρομή σε συνδυασμό με τις θεαματικές προσπάθειες των οδηγών έκαναν και φέτος τον αγώνα να εξελιχθεί σε γιορτή για τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι για την Ομάδα Ν, νικητής ήταν ο Φούντας Πολύδωρος (Peugeot 106 S16), ο οποίος ανέβηκε ταχύτατα και στα δύο σκέλη του αγώνα, με τους Αργυράκη Νικόλαο (Citroen Saxo VTS) και Μαυρομάτη Μαρίνο (Peugeot 106 S16), να συμπληρώνουν την τριάδα. Στη Ν έως 2 Λίτρα, είχαμε τους ίδιους πρωταγωνιστές με τον Φούντα Πολύδωρο (Peugeot 106 S16) νικητή, και τους Αργυράκη Νικόλαο (Citroen Saxo VTS), Μαυρομάτη Μαρίνο (Peugeot 106 S16) να συμπληρώνουν τις δύο θέσεις του βάθρου.

Στην Ομάδα Α, ο Λιώρης Παναγιώτης (Ford Escort RS Cosworth) πρώτευσε, προσθέτοντας άλλη μια επιτυχία στο αγωνιστικό του παλμαρέ. Ήταν ταχύτερος και στα δύο σκέλη αφήνοντας τους Τζαβάρα Αναστάσιο (Opel Astra GTE), Στάγια Βασίλη (Citroen Saxo VTS), να παλέψουν για τις δύο θέσεις του βάθρου. Μεγάλος νικητής στην Α έως 2 Λίτρα, ο Τζαβάρας Αναστάσιος (Opel Astra GTE). Με εξαιρετική οδήγηση κατάφερε να βρεθεί μπροστά από τον Στάγια Βασίλη (Citroen Saxo VTS), ο οποίος αρκέστηκε στην δεύτερη θέση, με τον Ντέκα Γιώργο (Citroen Saxo VTS), να συμπληρώνει την τριάδα.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια