Το παπάκι πάει στην ποταμιά ή ο σουλτάνος στον Έβρο;


-Τώρα, το παπάκι πάει στην ποταμιά ή ο σουλτάνος στον Έβρο; Χαμός!

-Άντε τότε στα Ίμια, τη σημαία την πήρε ο αέρας. Το Τουρκούτ Ρέις πέρυσι το καλοκαίρι το πήρε η θάλασσα, το ποτάμι ποιος θα το πάρει να ξεραθούν όλα να γίνει «γκρίζο έλος»; Συνέλθετε! Κυβερνώντες και αντιπολίτευση, βλέπετε το θάμνο αλλά όχι το δάσος. Και έχει κάτι λύκους το δάσος μέσα… Γκρίζους!

-ΥΠΕΞ. Πως λέμε: ΥΠουργείο Εθνικού Ξεπουλήματος. Είναι κοινά αποδεκτό ότι δεν ξέρουν τι τους γίνεται πλέον στη Βασιλίσσης Σοφίας. Συνεχίζουν προφανώς τη «διπλωματική παράδοση» που τους άφησε ο Κατρούγκαλος. Δεν θέλω ουουουουου! Σεμνότης.

-Φυσικά αν δεν επιδείκνυαν τέτοιο μπάχαλο σύσσωμη κυβέρνηση και αντιπολίτευση για το «τίνος είναι ρε γυναίκα το παιδί», συγνώμη η όχθη, ίσως οι Τούρκοι να αντιδρούσαν αλλιώς.

-Πάντως μεταξύ μας, καλύτερους συμμάχους από τον κ. Δένδια και τον κ. Παναγιωτόπουλο, ο Ερντογάν δεν μπορούσε να έχει. Αλήθεια αυτός ο φράκτης στη θάλασσα που έλεγε ο κ. Στεφανής, τι έγινε; Μήπως τελικά εννοούσε αφρόδιχτο για αθερίνα, γαύρο, ζαργάνες κ.ά. Πάντως το αφρόδιχτο αποδεδειγμένα μετανάστες και πρόσφυγες δεν πιάνει.

-Ξέρετε ότι βάσει του Συντάγματος πρώτη στη τάξη εξουσία είναι η νομοθετική και δεύτερη η εκτελεστική; Ε, λοιπόν αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε. Η επιτροπή εξωτερικών και άμυνας της Βουλής πήγε να ενημερωθεί για τα ελληνοτουρκικά από την ηγεσία του υπουργείου Άμυνας και όχι η ηγεσία του υπουργείου Άμυνας να ενημερώσει την επιτροπή στη Βουλή. Και μη πει κανένας ότι ήταν θέμα απορρήτου. Τσαγάκι ήπιαν και η ενημέρωση γεμάτη συμπάθεια και φιλοφρονήσεις… Για βουτήματα δεν μάθαμε.

-Πάντως από το υπουργείο Άμυνας ακούγονται κάτι ήχοι ακονίσματος από τα γραφεία του υπουργού Άμυνας και του υφυπουργού του, του στρατηγού Στεφάνη, τόσο δυνατοί, που το ένστολο και πολιτικό προσωπικό φοράει ωτοασπίδες όταν περνάει από έξω. Θέμα χρόνου να πετάξει ο ένας στον άλλον το γάντι για μονομαχία.

-Επικοινωνιακά σύσσωμη η αντιπολίτευση είναι αόρατη επιεικώς. Και δεν φταίει μόνο ο έλεγχος της κυβέρνησης στα μμε. Έχουν κάτι «τσακάλια» στα γραφεία επικοινωνίας τους, που μέχρι να βρουν από πού δύει ο ήλιος έχει ανατείλει. Τα συγχαρητήριά μου και… εις χειρότερα!

-Το τι γίνεται στον ΣΥΡΙΖΑ μόνο ο Θεός το ξέρει. Άντε και ο Τσίπρας, ο Παππάς, ο Τσακαλώτος, ο Σκουρλέτης, οι 53 και ο… Θανάσης! Το βέβαιο είναι πως με την πολιτική που ακολουθούν για τουλάχιστον έναν αιώνα ακόμη θα κυβερνά η δυναστεία Μητσοτάκη.

-Θέλουν να ξαναγίνουν και κυβέρνηση εκεί στην Κουμουνδούρου. Μάλλον ο κορονοϊός θα φταίει. Χτυπάει και στον εγκέφαλο έχει αποδειχτεί.

-Η Φώφη λένε οι κακές γλώσσες δεν ξέρει που θα πάει. Αν θα συμμαχήσει το ΚΙΝΑΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ ή την ΝΔ. Ας καλέσουν μια χαρτορίχτρα στην Τρικούπη να τους πει. Καλύτερα θα τους πει αυτή τι πρέπει να κάνουν.

-Νομίζετε ότι ο Σημίτης έχει φύγει ε; Αμ δε! Ο Σημίτης είναι εδώ ενωμένος-δυνατός! (Μπρρρρρρρρρρρ!).

Λυκούργος ο Κανονιστής

* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια