Ρωσικό ΜΜΕ: ''Επιστήμονες είδαν «παράξενους» θανάτους στην Λομβαρδία'' - Τι κατέγραψε η ειδική μονάδα που έστειλε η Μόσχα

Σε ένα περίεργο δημοσίευμα προχώρησε ρωσική εφημερίδα


Ούτε υιοθετούμε, αλλά ούτε μπορούμε να καταρρίψουμε το σχετικό άρθρο. Δεν είμαστε γιατροί, αλλά προσπαθούμε να καταγράψουμε όλες τις απόψεις.

Για «παράξενους» θανάτους από τον κορωνοϊό στην ιταλική περιφέρεια της Λομβαρδίας κάνουν λόγο οι Ρώσοι γιατροί και επιστήμονες, οι οποίοι βρίσκονται στην περιοχή, προκειμένου να συνδράμουν τις ιταλικές αρχές στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Η Λομβαρδία είναι η πλέον πληττόμενη περιοχή του πλανήτη από τον COVID-19, με χιλιάδες νεκρούς και κρούσματα. Στο πλαίσιο αυτό, Ρώσοι επιστήμονες έχουν μεταβεί στη συγκεκριμένη περιφέρεια, με στόχο την ακριβή καταγραφή όλων των νέων χαρακτηριστικών του θανατηφόρου ιού.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την εφημερίδα «Moskovsky Komsomolets», οι Ρώσοι γιατροί έχουν παρατηρήσει ορισμένες περίεργες περιπτώσεις, κατά τις οποίες ασθενείς έπεσαν απλώς για ύπνο και δεν ξύπνησαν ποτέ, αναφέρει το sputnik.

Μάλιστα, επρόκειτο για ασθενείς, οι οποίοι δεν αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα, ως απόρροια της νόσους. Μάλιστα, τουλάχιστον πέντε τέτοιοι «περίεργοι» θάνατοι καταγράφηκαν σε διάστημα μόλις 24 ωρών σε συγκεκριμένο ξενοδοχείο, το οποίο λειτουργεί ως χώρος νοσηλείας ασθενών με κορωνοϊό.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια