Έντονη εξωγήινη δραστηριότητα καταγράφεται στο διάστημα, κοντά στην Γη


Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Έντονη εξωγήινη δραστηριότητα εκτός του πλανήτη Γη έχει λάβει χώρα εδώ και σχεδόν τέσσερις μήνες. Παρατηρήσεις ΑΤΙΑ σε όλο τον κόσμο αυξάνονται κατά τη διάρκεια της Καραντίνας. Σύμπτωση ή υπερβολές;

Υπάρχουν πολλοί λάτρεις των UFOs αλλά και ερευνητές που αναφέρουν αυτή τη δραστηριότητα έξω από την ατμόσφαιρα της Γης, χάρη στις εικόνες της NASA που μεταδίδονται από το ISS. Αυτές τις μέρες, σμήνη ΑΤΙΑ και περίεργα διαστημικά αντικείμενα έχουν εντοπιστεί να πετούν προς τη Γη, ενώ ορισμένα άλλα σαν περίεργες σφαίρες φωτός φαίνεται να βγήκαν από την ατμόσφαιρά μας για να κατευθυνθούν προς το διάστημα.

Σε κάποιες από αυτές τις αναφορές πολλοί υποστήριξαν ότι ένα Μητρικό Σκάφος “δραπετεύει” από την Γη διακρίνεται από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Άλλοι πάλι, ισχυρίζονται ότι εκατοντάδες UFOs ξεκίνησαν έναν πραγματικό διαστημικό πόλεμο στον κοντινό χώρο της Γης.

Πέρα από τη δραστηριότητα των UFO που συμβαίνει πάνω από την Γη, η οποία έχει συλληφθεί στη ζωντανή σύνδεση του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού (ΔΔΣ) τους τελευταίους δύο μήνες, έρχεται η Gina Colvin Hill από το Salem στην Ιντιάνα, θέλοντας επίσης να μοιραστεί μερικές εικόνες που λήφθηκαν στις 24 Μαρτίου 2020 που δείχνει πολλά πιθανά ξένα σκάφη στον ουρανό, σε ένα βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι της την 1η Απριλίου.

Η Τζίνα δήλωσε ότι χρησιμοποίησε διάφορα οπτικά φίλτρα για να συλλάβει αυτά τα μακρουλά αντικείμενα, ώστε να μπορέσουν να γίνουν ορατά στα μάτια μας, αφού τα περισσότερα ξένα διαστημόπλοια είναι αόρατα ή μάλλον βρίσκονται σε λειτουργία Stealth.

Αρκετοί σκεπτικιστές ανέφεραν ότι τα σμήνη των ΑΤΙΑ που εντοπίστηκαν και καταγράφηκαν κοντά στην ατμόσφαιρα της Γης θα μπορούσαν να είναι τα φώτα των πόλεων που είδε ο ΔΔΣ. Αλλά αυτή είναι μια άκυρη υπόθεση, σύμφωνα με εκτιμήσεις των οπαδών UFOs.

Υποστηρίζουν, λοιπόν, για να ενισχύσουν την άποψή τους, πως είναι αλήθεια ότι μερικές φορές βλέπουμε τα φώτα των πόλεων στο φόντο των εικόνων της Γης, αλλά πρέπει επίσης να πούμε ότι αυτά τα σμήνη φωτεινών αντικειμένων κινούνται με έναν ευφυή τρόπο.

Καλό είναι, όσο οι απόψεις διίστανται για κάποια πράγματα να κρατούμε κάποιες επιφυλάξεις για όλα αυτά που βλέπουμε, ακούμε ή μαθαίνουμε, προκειμένου να είμαστε όσο πιο αντικειμενικοί γίνεται αλλά, ταυτόχρονα, και ανοιχτόμυαλοι.

Δείτε τώρα το βίντεο καταγράφηκε από την Gina Colvin Hill:



* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια