Η στρατιωτική ηγεσία των ΗΠΑ μεταφέρθηκε στα πυρηνικά καταφύγια του όρους Cheyenne: «Μέχρι να περάσει η πανδημία»!


Γράφει ο Θεόφραστος Ανδρεόπουλος

Στις ΗΠΑ σοβαρεύουν τα πράγματα με την εξάπλωση του κορωνοϊού, κάτι το οποίο άλλωστε παραδέχτηκε και ο ίδιος ο Αμερικανός πρόεδρος Ν.Τραμπ ο οποίος μίλησε για πολλές χιλιάδες νεκρούς ενώ ανέστειλε το «σπάσιμο» της καραντίνας μέχρι τις 30 Απριλίου.

Το αμερικανικό ΥΠΑΜ θέλοντας να προστατέψει την στρατιωτική ηγεσία αλλά και τις ηγεσίες των δυνάμεων ασφαλείας των ΗΠΑ, τους απομόνωσε στο όρος Cheyenne όπου και θα παραμείνουν «σφραγισμένοι» μέχρι να περάσει η πανδημία.

"U.S. military homeland security commanders are being isolated in the infamous Cheyenne mountain nuclear  bunker where they will remain 'sealed off' until the coronavirus pandemic passes"

Συγκεκριμένα ο πτέραρχος Terrence O'Shaughnessy, που είναι ο επικαφαλής της U.S. Northern Command και της NORAD, ανακοίνωσε ότι μαζί με το επιτελείο του μετακινήθηκαν στις εγκαταστάσεις στο όρος Cheyenne στο Colorado για να είναι απομωνομένοι από τον ιό.



Έχουν μεταφερθεί στελέχη των αμερικανικών Επιτελείων απαραίτητα για την διατήρηση της στρατιωτικής λειτουργίας των αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων. Να πούμε πως το όρος Cheyenne διαθέτει πυρηνικά καταφύγια για την επιβίωση της αμερικανικής πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας σε περίπτωση που οι ΗΠΑ δετούν πυρηνικό πλήγμα.

Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται θαμένες στα 610 μέτρα κάτω από την γη και είναι σφραγισμένες με πόρτες που αντέχουν ακόμα και σε έκρηξη 30 μεγατόνων!

Στην Νέα Υόρκη η κατάσταση έχει χαρακτηριστεί κρίσιμη όπου οι νεκροί έχουν ξεπεράσει τους 1.000 κάτι που δείχνει άλλωστε και φωτογραφία που ανάρτησε Αμερικανός νοσηλευτής.

Η φωτογραφία είναι από έναν  38χρονο νοσηλευτή σε Νοσοκομείο του Μανχάταν.


Λίγο πριν από το τέλος της βάρδιας του χθες Κυριακή 29 Μαρτίου, μπήκε σε φορτηγό ψυγείο!

Έβγαλε φωτογραφία με τους σάκους με πτώματα, λίγο πριν τα μεταφέρουν εκτός του νοσοκομείου. “Έβγαλα την φωτογραφία για να δείξω στον κόσμο τί συμβαίνει και με τί ερχόμαστε αντιμέτωποι”. Ο νοσηλευτής έδωσε την φωτογραφία στο σαιτ buzzfeednews υπό την προυποθεση να μην δοθεί η ταυτοτητα του στην δημοσιότητα.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια