Super League: Ο απολογισμός του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος - Χαμόγελα για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Intime News
Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Super League ολοκληρώθηκε, με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό να βαδίζουν χέρι χέρι στη κορυφή.

Οι Θεσσαλονικείς κέρδισαν με άγχος 2-0 τη Ξάνθη στη Τούμπα και ο Ολυμπιακός με 3-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, ολοκληρώνοντας τον πρώτο γύρο με απολογισμό 9 νίκες και 4 ήττες αμφότεροι. Ο ΠΑΟΚ μάλιστα, για δεύτερη διαδοχική χρονιά κατάφερε να τελειώσει τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος χωρίς ήττα, κάτι που μόνο ο Ολυμπιακός είχε πετύχει στις σεζόν 2012-13 και 2013-14.

Αρνητικό ρεκόρ για Παναιτωλικό
Αντίθετα, ο Παναιτωλικός με την ήττα του από τους «ερυθρόλευκους» έγραψε ιστορία με αρνητικό τρόπο. Έγινε η έκτη ομάδα στην ιστορία της μεγάλης κατηγορίας που ολοκληρώνει τον πρώτο γύρο χωρίς νίκη, έχοντας μόνο 4 ισοπαλίες σε 13 ματς. Οι προηγούμενες πέντε υποβιβάστηκαν.
Super League: Η εξάδα των πλέι οφ
Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, εκτός του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ που οδηγούν την κούρσα στη βαθμολογία, υπάρχουν μίνι εκπλήξεις στις ομάδες που συμπληρώνουν την εξάδα. Έκπληξη φυσικά δεν αποτελεί η ΑΕΚ που είναι στην τρίτη θέση, αλλά πολύ πίσω από τους πρωτοπόρους. Οι υπόλοιπες τρεις θέσεις, καλύπτονται από ομάδες που ίσως λίγοι περίμεναν. Λάρισα, ΟΦΗ και Ξάνθη συμπληρώνουν την εξάδα των πλέι οφ μέχρι στιγμής, καθώς Αρης και Παναθηναϊκός, έχουν μείνει πιο πίσω.

Αναλυτικά οι πρώτες έξι ομάδες:

1. Ολυμπιακός 31
2. ΠΑΟΚ 31
3. ΑΕΚ 21
4. Λάρισα 19
5. ΟΦΗ 19
6. Ξάνθη 19

Super League: Οι οκτώ των πλέι άουτ
Έκπληξη θεωρείται πως στην εξάδα δεν βρίσκεται ο Αρης, που πέρυσι βγήκε Ευρώπη, αλλά και ο Παναθηναϊκός, που παρά τα γνωστά του προβλήματα, είναι πιο ανταγωνιστικός σε σχέση με την αρχή της σεζόν, αλλά και την περσινή χρονιά. Δεν έχει καταφέρει ωστόσο και σε όλο τον πρώτο γύρο, να κάνει δύο νίκες σερί. Αρνητική έκπληξη είναι και ο Ατρόμητος, που ενώ τα τελευταία τρία χρόνια τον βλέπαμε στην 5αδα του πρωταθλήματος, φέτος βρίσκεται στην 10η θέση.

Η βαθμολογία στις θέσεις 7-14

7. Αρης 18
8. Λαμία 17
9. Παναθηναϊκός 17
10. Ατρόμητος 15
11. Βόλος ΝΠΣ 14
12. Αστέρας Τρίπολης 12
13. Πανιώνιος 6
14. Παναιτωλικός 4

* Ο Πανιώνιος ξεκίνησε με -6 το πρωτάθλημα

** Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια