Δεν μπόρεσε κόντρα στον Τζόκοβιτς ο Τσιτσιπάς | Βίντεο


Ο 21χρονος τενίστας, εμφανώς κουρασμένος, ηττήθηκε με 2-0 σετ στο τουρνουά Paris Masters από το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης και αποκλείστηκε από τα ημιτελικά.

Αυτή τη φορά ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να επαναλάβει τον πρόσφατο θρίαμβο του στο τουρνουά της Σαγκάης, όταν και είχε νικήσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο «Νόλε» σήμερα στα προημιτελικά του Paris Masters βρέθηκε σε εκπληκτική μέρα και νίκησε εύκολα 2-0 σετ (6-1, 6-2) σε μόλις 58 λεπτά τον καταβεβλημένο από την κόπωσηΈλληνα τενίστα, αποκλείοντας τον από τη συνέχεια του τουρνουά ATP Masters 1000.

Ο Σέρβος έκανε καταπληκτικό πρώτο σετ, κάνοντας διπλό break και στο 5-0 έχασε το μοναδικό του game με το σετ να λήγει σε 33 λεπτά με 6-1.

Μία από τα ίδια και στο δεύτερο σετ, με τον «Νόλε» να κάνει διπλό break στο 3-0 και 5-0 και να κλείνει εύκολα το σετ στο 6-2 παίρνοντας την πρόκριση του στα ημιτελικά του τελευταίου κατά χρονική σειρά Masters της χρονιάς.

Ήταν η δεύτερη νίκη του Νο1 του κόσμου απέναντι στον Τσιτσιπά σε τέσσερις αναμετρήσεις που έχουν δώσει οι δύο τενίστες.

Στον ημιτελικό ο Σέρβος θα αντιμετωπίσει τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ που επικράτησε νωρίτερα του Κριστιάν Γκαρίν, με 6-2, 7-5.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια