Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Αργύρης Πεδουλάκης

© Φωτογραφία : Intime sports/VICHOS NIKOS
Η τρίτη θητεία του Περιστεριώτη προπονητή στο Τριφύλλι αποδείχτηκε βραχύχρονη, καθώς η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η χτεσινή ήττα του Παναθηναϊκού από την Άλμπα Βερολίνου με 105-106, σε ένα δραματικό ματς που κρίθηκε στη δεύτερη παράταση, αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Ο Περιστεριώτης κόουτς βρισκόταν σε δύσκολη θέση από τον αποκλεισμό – σοκ από τον Προμηθέα Πατρών στο Κύπελλο και το «διαζύγιο» των δύο πλευρών ήταν αναπόφευκτο.

Στην ανακοίνωση της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει ότι η διοίκηση ουδέποτε κρυβόταν «ανεξαρτήτως συνθηκών και αποτελεσμάτων», τονίζοντας πως φέτος έχει γίνει η μεγαλύτερη επένδυση στην ομάδα, από το 2012 και η εικόνα της ομάδας δεν είναι «επιθυμητή».

Όπως τονίζεται, η συνεργασία με τον Αργύρη Πεδουλάκη λύθηκε κοινή συναινέσει, ενώ το σημαντικό είναι πως στον πάγκο πλέον της ομάδας θα κάθεται ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του, Γιώργος Βόβορας.

Ο 42χρονος τεχνικός θα κάνει ντεμπούτο στο ματς με τον Ιωνικό, όμως δεν έχει διευκρινιστεί το αν είναι υπηρεσιακός ή θα μείνει ως το τέλος της σεζόν, που είναι πάντως το πιθανότερο σενάριο.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια