Επικίνδυνη κλιμάκωση…


Ποτέ δεν θα επικρατήσει το μέτρο σε αυτή τη χώρα.

Από την απολυτή ανοχή στην ανομία του Τσίπρα περάσαμε στην απόλυτη καταστολή του Μητσοτάκη.

Και δεν φταίει ότι αμφότεροι είναι ανήμποροι να πράξουν τα στοιχειώδη ώστε επιτέλους να μην χρειάζεται εν έτει 2019 να επισημαίνουμε τα αυτονόητα περί ασφάλειας.

Φταίει ότι επιλέγουν συνειδητά να πορευθούν εμμονικά και διχαστικά για να χαϊδέψουν τα αυτιά ψηφοφόρων τους.

Ο μεν Αλέξης των αριστερούληδων που δήθεν κόπτονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα, ο δε Κυριάκος των δεξιούληδων που θέλουν να τσακίσουν τους... κομμουνιστάς.

Έτσι με την συντήρηση αυτής της νοσηρής νοοτροπίας κινδυνεύουμε να βιώσουμε νέες τραγωδίες όπως της Marfin και του Γρηγορόπουλου.

Σε περίπτωση που δεν το έχουν αντιληφθεί οι φωστήρες του Μαξίμου, το μπάχαλο που δημιούργησαν στην ΑΣΟΕΕ -το οποίο έσπευσε να αγκαλιάσει ο Τσίπρας- μπας και καλύψουν την ανικανότητά τους στο μεταναστευτικό, εκεί οδηγεί.

Διότι αν ήθελαν πραγματικά να καθαρίσουν τόσο τα Εξάρχεια όσο και τα πανεπιστήμια από τους μπαχαλάκηδες δεν θα το έκαναν λίγο πριν από την επέτειο του Πολυτεχνείου και του Γρηγoρόπουλου.

Όμως προτίμησαν να ρίξουν λάδι στη φωτιά για να επισκιαστεί η εγκληματική ανεπάρκειά τους στο μεταναστευτικό.

Πρόκειται για αβελτηρία άνευ προηγουμένου.

Αφενός γιατί το μεταναστευτικό δεν ξεχνιέται με επικοινωνιακές πομφόλυγες όπως της ΑΣΟΕΕ ή της σύλληψης των... Κλουζώ της τρομοκρατίας, αφετέρου γιατί με την επικίνδυνη κλιμάκωση που μεθοδεύεται λίγο πριν από δύο συμβολικές επετείους ενδέχεται να υπάρξουν θύματα.

Κάτι που το απευχόμαστε, καθώς το μόνο που δεν χρειάζεται η χώρα τη δεδομένη στιγμή είναι ένα νέο 2008.

Δυστυχώς όμως όταν βγαίνει ο Βορίδης και μιλάει για την... αναγκαστικότητα του ξύλου παραμονές του Πολυτεχνείου κι ο Μητσοτάκης δεν τον θέτει προ των ευθυνών του, ωθούμαστε προς τα εκεί.

Ευτυχώς που υπήρξαν οι γελοίες δηλώσεις της Δόμνας περί... πρόσβασης του στρατού της Συρίας στον βαρύ οπλισμό που ήταν καταχωνιασμένος στα λαγούμια της ΑΣΟΕΕ και ξεχάστηκε σε ένα βαθμό η... τσεκουράτη δήλωση του Βορίδη.

Ας ευχηθούμε ότι μεθαύριο θα πρυτανεύσει η λογική και θα αποφευχθούν τα χειρότερα.

Διαφορετικά το κρίμα στον λαιμό της κυβέρνησης θα είναι βαρύ κι ασήκωτο.

ΥΓ. Προτού σπεύσουν διάφοροι καλοθελητές να αναφωνήσουν... είναι δυνατόν να γράφει τέτοια πράγματα το... δεξιό - σαμαρικό Antinews, για μια ακόμη φορά ξεκαθαρίζουμε τα εξής:

To Antinews δεν είναι ούτε δεξιό, ούτε αριστερό, ούτε σαμαρικό. Είναι ένα αμιγώς δημοσιογραφικό site που προτάσσει το συμφέρον των πολιτών και της πατρίδας.

Γι ΄αυτό άλλωστε στήριξε τον Σαμαρά. Γιατί πληρούσε αυτά τα κριτήρια. Τώρα αν η εξουσία άλλαξε τον Σαμαρά εννοείται ότι δεν ευθύνεται το Antinews. Και το έχει αποδείξει πολλάκις μέσω της κριτικής που του ασκεί.

Συνεπώς οι προπαγανδιστικές ταμπέλες επιστρέφονται στους εμπνευστές τους.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια