Πρώην επικεφαλής ραντάρ ΗΠΑ: Τα UFO ήταν πάντα εδώ - Τα «βλέπουμε» χάρη σε μυστική αναβάθμιση


Τα UFO ίσως ήταν πάντα εδώ, ισχυρίζεται Αμερικανός πρώην επικεφαλής στα ραντάρ του Αμερικανικού Ναυτικού, αλλά έγιναν πρόσφατα ορατά, εξαιτίας μιας «άκρως απόρρητης αναβάθμισης στα κατασκοπευτικά μέσα».

Συγκεκριμένα, ο Κέβιν Ντέι διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας ως στρατιωτικός ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας, τόσο στην αεράμυνα όσο και κατά τη διάρκεια πολεμικών επιχειρήσεων.

Το Νοέμβριο του 2004, έξω από τις ακτές του Σαν Ντιέγκο, στις ΗΠΑ, ο Ντέι βρισκόταν στα ραντάρ του πολεμικό πλοίο USS Princeton, μέλους της δύναμης πυρός του αμερικανικού αεροπλανοφόρου, USS Nimitz.

Σε διάφορες περιπτώσεις, σε διάρκεια μιας περιόδου 6 ημερών, οι πιλότοι έβλεπαν αντικείμενα κυλινδρικά αντικείμενα να πραγματοποιούν εντυπωσιακές μανούβρες, πέρα από τις δυνατότητες οποιουδήποτε αεροσκάφους του Αμερικανικού Ναυτικού.



Τα συγκεκριμένα γεγονότα βγήκαν στο φως της δημοσιότητας το Δεκέμβρη του 2017, διαμέσου ενός άρθρου στην αμερικανική εφημερίδα New York Times, στο οποίο, επίσης, αποκαλύφθηκε ότι το Αμερικανικό Πεντάγωνο έτρεχε ένα μυστικό πρόγραμμα ερευνών για τα UFO.

Σε μια πρόσφατη ραδιοφωνική του εμφάνιση, όμως, ο Ντέι ισχυρίστηκε ότι τα Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα, ίσως, βρίσκονται στον αέρα πολύ περισσότερο, απλά, μόλις πρόσφατα έγιναν ορατά, χάρη σε αναβάθμιση στα συστήματα των ραντά, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα The Sun.

«Αναβάθμισαν την ικανότητα συνεργατικής εμπλοκής και ρύθμισαν τα κατασκοπευτικά μας ραντάρ και την όλη λειτουργία του συστήματος», τόνισε ο Ντέι στη συνέντευξή του.

«Νομίζω ότι εξαιτίας αυτών των αναβαθμίσεων, ξαφνικά, είμαστε σε θέση να βλέπουμε πράγματα που πάντα βρίσκονταν εκεί», είπε ο Αμερικανός πρώην επικεφαλής στα ραντάρ του Αμερικανικού Ναυτικού.

«Μετά από το περιστατικό πίσω στα 2004, αυτό ακριβώς σκέφτομαι», τόνισε ο Ντέι, απαντώντας σε ερώτηση του ραδιοφωνικού παραγωγού, κατά πόσο αυτά τα UFO είναι εξωγήινης προέλευσης.

«Ο τρόπος που πέταγαν δεν υπάκουγε στη Νευτώνεια Φυσική. Βλέπαμε κινήσεις εκτός της κλασσικής Φυσικής, οπότε κάτι πρέπει να ήταν. Τι άλλου είδους εξηγήσεις υπάρχουν», τόνισε ο Ντέι.

Δείτε το βίντεο:




* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια