Βίντεο – σοκ: Διέρρευσαν «top secret» αερομαχίες μαχητικών με UFO


Υπάρχουν εξωγήινοι; Ένα διαχρονικό ερώτημα είναι το αν είμαστε μόνοι μας εκεί έξω

Απάντηση σε αυτό ίσως και να μην πάρουμε ποτέ, ωστόσο κάθε λίγο και λιγάκι, συμβαίνει κάτι το οποίο… φουντώνει τη συζήτηση και δίνει πρόσφορο έδαφος στις θεωρίες συνωμοσίας.

Βίντεο από το 2017, κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και γίνονται θέμα σε διεθνείς ιστοσελίδες, υποστηρίζοντας πως αποτυπώνουν τη στιγμή πουαμερικανικά μαχητικά καταδιώκουν «αγνώστου ταυτότητας αντικείμενα», UFO όπως τα κατονόμασαν.

Τα βίντεο με τους εξωγήινους

Μπορεί πολλοί να πιστεύουν ότι είναι προϊόν φαντασίας, ωστόσο, η δήλωση εκπροσώπου του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού άλλαξε τα δεδομένα.

«Δεν είχε δοθεί έγκριση να παρουσιαστούν στο κοινό», είπε για τα βίντεο που διέρρευσαν από το αρχηγείο του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού, χωρίς ωστόσο, να επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για εξωγήινα αεροσκάφη. Το αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό χαρακτηρίζει τα αεροσκάφη που έρχονται σε επαφή οι πιλότοι «άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα».

Σε βίντεο, μάλιστα, φαίνεται η αερομαχία τους. Πάντως ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είχε δηλώσει ότι δεν πιστεύει και πολύ στα UFO.


Στο ένα βίντεο φαίνεται ένα αντικείμενο μέσα στο σκοτάδι, λίγο πριν εξαφανιστεί με μεγάλη ταχύτητα.

Οι αερομαχίες…

Το ένα βίντεο δείχνει ένα ιπτάμενο αντικείμενο στο σκοτάδι, δευτερόλεπτα πριν… εξαφανιστεί λε ιλλιγιώδη ταχύτητα από το οπτικό πεδίο του Αμερικανού πιλότου και του ραντάρ.

Το άλλο βίντεο δείχνει ένα ιπτάμενο αντικείμενο να κινείται με… εξωγήινη ταχύτητα απευθείας πάνω στο αμερικανικό αεροπλάνο, πριν κάνει την τελευταία στιγμή μανούβρα και εξαφανιστεί στο πίσω μέρος, με τον πιλότο να φωνάζει σε έξαλλη κατάσταση ότι δεν γνωρίζει τι ήταν αυτό που πέρασε.


Το τρίτο βίντεο δείχνει ένα ιπτάμενο αντικείμενο να ελίσσεται μπροστά στο αμερικανικό μαχητικό, ενώ οι πιλότοι δεν μπορούσαν να κρύψουν την έκπληξή τους.

Δείτε τα σοκαριστικά βίντεο:







* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια