«Σεφτέ» με Ζαχίντ ο Παναθηναϊκός

© Φωτογραφία : Intime sports/Chrysochoidis Grigoris
Με πανέμορφο γκολ του Νορβηγού στο πρώτο μέρος, οι «πράσινοι» πήραν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, με 1-0 επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη.

Με κορυφαίο και σκόρερ τον Γκαγιάς Ζαχίντ, ο Παναθηναϊκός την 5η αγωνιστική της Super League 1 πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 1-0 στη Νέα Σμύρνη του ουραγού Πανιωνίου.

Οι «πράσινοι», που είχαν και δυο δοκάρια με Ινσούα και Μπουζούκη, άξιζαν τη νίκη, καθώς δεν απειλήθηκαν από τους γηπεδούχους και έκαναν μια ελπιδοφόρα εμφάνιση για το μέλλον, μετά από αυτή που ακολούθησε στο ντέρμπι. Οι «κυανέρυθροι» παρέμειναν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας στο -2.

«Πράσινο» προβάδισμα με Ζαχίντ
Πλην μιας καλής ατομικής προσπάθειας του Ζαχίντ στο 4’ δεν είχαμε φάσεις στο ξεκίνημα, με τον Πανιώνιο να απειλεί από τα στημένα όπως την κεφαλιά του Αραμπούλι στο 16’ από κόρνερ.

Στο 20’ οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ με τον Ζαχίντ. Ο Νορβηγός με πλάτη στην εστία γύρισε και με ωραίο σουτ νίκησε τον Κότνικ για το 0-1. Οι γηπεδούχοι δεν απειλούσαν, προσπαθώντας πάντως από τα πλάγια να αναπτυχθούν, κυρίως από αριστερά, εκμεταλλευόμενοι και την κακή μέρα του Γιόχανσον που είχε ήδη κίτρινη.

Ο όποιος ρυθμός χάλασε με τη μικρή διακοπή για να δει ο Ευαγγέλου το VAR για χτύπημα του Μανιάτη στον Περέα, σε ένα πρώτο μέρος με αρκετά μαρκαρίσματα. Το πρώτο μέρος έληξε 0-1, με τον Ινσούα να έχει δοκάρι στο 45’.

Το ήλεγξε ο Παναθηναϊκός
Με ευκαιρία του Περέα και δοκάρι του Μπουζούκη στο 47’ ξεκίνησε το δεύτερο μέρος για τον Παναθηναϊκό. Ο Ζαχίντ στο 51’ βρέθηκε μια ανάσα από το 0-2, όμως ο Κότνικ έδιωξε σε κόρνερ. Ο Παπαβασιλείου αποφάσισε να ρισκάρει βάζοντας δεύτερο φορ τον Καμαρά, παίζοντας με ένα αμυντικό χαφ τον Κόρμπο.

Ο Δώνης πέρασε τον Κολοβό φορ στο 67’ αντί του Περέα, ενώ λίγο μετά μπήκε και ο Μπεκ στη θέση του Μολό. Ο Πανιώνιος με την είσοδο των Μιλόγεβιτς και Καμαρά είχε πάρει μέτρα προς την εστία του Διούδη.

Ο Παναθηναϊκός πάντως δεν κινδύνευσε ουσιαστικά, ενώ είχε άλλη μια καλή ευκαιρία με τον Ζαχίντ, φτάνοντας με άγχος μεν, δίκαια δε στο τελικό 0-1 και στη νίκη.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια