Πραγματική εξωγήινη δομή του Ήλιου μας; | Βίντεο


Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένα πολύ παράξενο βίντεο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και είναι πράγματι πολύ εντυπωσιακό γιατί κάποιο σαν κι αυτό που θα παρακολουθήσετε κι εσείς δεν έχουμε ξαναδεί να συμβαίνει στον Ήλιο.

Φαίνεται πως κάτι έχει ήδη αρχίσει να συμβαίνει από τις 19 Αυγούστου καθώς καταγράφεται από το Παρατηρητήριο Mauna Loa στις Η.Π.Α, σύμφωνα με την περιγραφή του βίντεο από το κανάλι UFONEARSUN – myunhauzen74 του YouTube.

Στη συνέχεια, στις 20 Αυγούστου, ο Ήλιος αρχίζει να να «τραντάζεται» σαν να αποτελεί μέρος ενός τυμπάνου, αλλά εκείνο που εντυπωσιάζει είναι η δομή που εμφανίζεται σπασμωδικά και θυμίζει έντονα κυψέλες μελισσών ή μάλλον: σπασμένη γυάλινη επιφάνεια με τα κομμάτια της έτοιμα να πέσουν.

Στο βίντεο αναφέρεται ότι το Παρατηρητήριο Mauna Loa κατέγραψε την πραγματική μορφή ή δομή του Ήλιου, ωστόσο, θα μπορούσε όλο αυτό να αποδοθεί και σε κάποιο σφάλμα, όπως θα έλεγαν και οι σκεπτικιστές.

Όπως και να έχει είναι πολύ ενδιαφέρον και πολύ εντυπωσιακό έως και ανησυχητικό, θα μπορούσε να πει κάποιος, αν αυτή η καταγραφή είναι αυθεντική.

Εσείς τι πιστεύετε; Δείτε το βίντεο:



* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια