Τραγική η ΑΕΚ - «Τελείωσε» Καρντόσο και Λυμπερόπουλο ο Μελισσανίδης


Το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα στη Super League έκανε η ΑΕΚ. Η Ένωση ηττήθηκε 1-2 στο ΟΑΚΑ από την Ξάνθη, κάνοντας τραγική εμφάνιση και παίζοντας με 10 παίκτες από το 35’ λόγω αποβολής του Ζεράλδες.

Η ακριτική ομάδα πέτυχε την πρώτη εκτός έδρας νίκη επι της ΑΕΚ στην Ιστορία της, εκμεταλλευόμενη αφενός το αριθμητικό πλεονέκτημα κι αφετέρου τη σωστή τακτική που ακολούθησε στο δεύτερο ημίχρονο.

Πλέον τα πράγματα για τον Μιγκέλ Καρντόσο γίνονται ακόμη πιο δύσκολα, καθώς ο Πορτογάλος βρισκόταν «υπό κρίση» από το ματς με την Τραμπζονσπόρ και μετά το αποψινό πατατράκ φαντάζει πολύ δύσκολο να παραμείνει στα καθήκοντά του.

Η ομάδα του Καρντόσο ήταν ασύνδετη, έπασχε από έλλειψη πρωτοτυπίας στον τρόπο ανάπτυξής της και δεν απείλησε ούτε στο ελάχιστο την καταπληκτικά στημένη Ξάνθη, με εξαίρεση ελάχιστες φάσεις.

Όταν μάλιστα στο 35’ ο Ζεράλδες είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε με δέκα παίκτες την ομάδα του, έγινε ακόμα πιο ξεκάθαρο πως η φλύαρη υπεροχή της ΑΕΚ δεν επρόκειτο να αποδώσει καρπούς.

Η Ξάνθη κυριάρχησε στην επανάληψη και στο 67’ έκανε το 0-1 με το κοντινό πλασέ του Ντε Αμορίμ.

Το ματς τελείωσε ουσιαστικά στο 78' με τον Μπαριέντος να νικάει τον Μπάρκα στο τετ-α-τετ και να βάζει σε ακόμη πιο δύσκολη θέση τους γηπεδούχους.

Όταν ο Ολιβέιρα διαμόρφωσε το τελικό 1-2 στο 90’, το κλίμα ήταν τόσο «άρρωστο» που ο κόσμος, αντί να πανηγυρίσει έστω και χλιαρά, αποδοκίμασε.

«Τελείωσε» Καρντόσο και Λυμπερόπουλο ο Μελισσανίδης 


Καταιγιστικές ήταν οι εξελίξεις στην ΑΕΚ μετά την εντός έδρας ήττα από τη Ξάνθη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (1-2).

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν έξαλλος με την εικόνα της ομάδας του και λίγα λεπτά μετά τη λήξη του αγώνα κατέβηκε στα αποδυτήρια και «τελείωσε» τους Μιγκέλ Καρντόσο και Νίκο Λυμπερόπουλο.

Ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής της Ενωσης αποτελούν παρελθόν, αν και από την ΠΑΕ, τουλάχιστον για την περίπτωση του Λυμπερόπουλου, υποστήριζαν ότι ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ παραιτήθηκε από τα καθήκοντα του.

Εξερχόμενος από το γήπεδο ο Δ.Μελισσανίδης είχε τετ-α-τετ με μερίδα οπαδών της ΑΕΚ τους οποίους ενημέρωσε για την απόφαση του να απολύσει τους Καρντόσο-Λυμπερόπουλο. Η απόφαση αυτή μάλιστα άρεσε στον κόσμο που τον αποθέωσε.

Πηγή: naftemporiki.gr
(PHOTO:INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ VICHOS NIKOS)

* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια