Ενημέρωση φασόν Μητσοτάκη


Γράφει η δημοσιογράφος Λέττα Καλαμαρά

Δυστυχώς και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνεχίζεται η ανώνυμη ενημέρωση φασόν για τις εξελίξεις στη χώρα και ο διαμοιρασμός και αναπαραγωγή δελτίων ενημέρωσης του Δημοσίου που θυμίζει άλλες εποχές. Ο ευτελισμός θεσμών και λειτουργιών της δημοκρατίας αποτέλεσε στόχο του διεθνούς παρακράτους που εξουσιάζει την Ελλάδα εδώ και δεκαετίες και από ό,τι φαίνεται και σήμερα συνεχίζει και μετά την 7η Ιουλίου 2019 ανενόχλητο το έργο του για να πετύχει το στόχο του ολοκληρωτικά.

Η Βουλή μετατρέπεται σε διακοσμητικό στοιχείο της διακυβέρνησης της χώρας όλο και περισσότερο, η δικαιοσύνη συνεχίζει να αλληθωρίζει σε προκλητικές υποθέσεις κατάχρησης και απάτης. Η Κυβέρνηση από την εποχή ΣΥΡΙΖΑ εξάλλου έχει μετατραπεί σε μη αντιπροσωπευτική του λαού, απαρτιζόμενη από επιλεγμένα από άλλους και όχι το λαό μέλη. Η περίφημη τέταρτη εξουσία που τόσο συνέβαλε στον ξεπεσμό και το ξεπούλημα της χώρας κατά τη Μεταπολίτευση περνάει ακόμα περισσότερο στην ανυπαρξία μέσω του διαμοιρασμού και της πολλαπλής αναπαραγωγής ανυπόγραφων δελτίων ενημέρωσης. Η επώνυμη δημοσιογραφία περιορίζεται συνεχώς. Η ελευθερία της δημοσιογραφίας δικάζεται και εκβιάζεται και οι εξουσιομανείς σιωπούν γιατί εκβιάζονται ή φοβούνται.

"Φτιάξε Κράτος" ζήτησαν οι πολίτες την 7η Ιουλίου 2019 στη θέση του ολοκληρωτικού Κράτους της Μεταπολίτευσης που επιβλήθηκε από τους πατριώτες λαθρέμπορους των τάνκερ και το διεθνές οργανωμένο έγκλημα διακίνησης ναρκωτικών μέσω της Ελλάδας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης οδεύει στην Μαντάμ Άνγκελα για να παραδώσει τα διαπιστευτήριά του και αυτός. Τα αιτήματά του άψυχα και φοβικά προμηνύουν μία επανάληψη του πρόσφατου παρελθόντος. Η ξεπεσμένη πολιτικά κ.Μέρκελ αναμένεται να δώσει τον έπαινό της στον κ.Μητσοτάκη για την πειθήνια άσκηση της εξουσίας εις όφελος και των γερμανικών συμφερόντων.

Το παραμύθι του νέου Αναπτυξιακού Νόμου και της Φορολογικής αλοιφής σε ένα πάμπτωχο και ξεπουλημένο Κράτος με εξαθλιωμένους πολίτες που πληρώνουν τη νοθευμένη βενζίνη πιο ακριβά και από χαβιάρι συνεχίζεται. Με τα "μυαλά" Τσίπρα αν συνεχίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και την υποτέλειά του στη Μαντάμ "Ο" και τον Ύπατο Αρμοστή μας που δεν ξεκολλάει από την Ελλάδα πριν ολοκληρώσει το έγκλημά του, οι πολιτικές του μέρες είναι αβέβαιες. Την ασέβειά του στην εντολή του λαού την 7η Ιουλίου 2019 θα πρέπει να τη μετρήσει πολύ, προτού εξελιχθεί σε ύβρι και ακολουθήσει η πολιτική νέμεσις σύντομα.

Ο κ.Μητσοτάκης και η παρέα των τεχνοκρατών του που λογοδοτούν μάλλον αλλού, δεν μπορούν να κοροϊδέψουν πολλούς και για πολύ. Στο θέατρο της πολιτικής οι τεχνοκράτες είναι πολύ κακοί ηθοποιοί καθόσον δεν είναι πολιτικοί αλλά επιστρατευθέντες κομπάρσοι μίας χρήσης. Οι συνταγές με τα φορέματα και τις χειραψίες είναι ανιαρή και κακόγουστη πλέον στην αποικία μας. Ας αφήσουμε τη μείωση των πλεονασμάτων και ας δούμε την αύξηση του πλούτου σε σύγκρουση με το παρακράτος και τους διεθνείς νταβατζήδες μας. Ας ξεθάψουμε την Αμφίπολη και να μην περιμένουμε το φιλεύσπλαχνο Μακρόν να μας δανείσει τα αρχαία κειμήλιά μας για λίγα πυροτεχνήματα ελευθερίας.

Και με τους δύο μαζί Κυριάκο δεν γίνεται. Αναπτυξιακός άρον άρον με φωτογραφικές διατάξεις του δύσμοιρου Άδωνι δεν ταιριάζει στο προφίλ μίας άλλης Ελλάδας. Αποφάσισε πριν να είναι αργά για όλους και το 2021 θυμίσει 1922 τελικά. Τελείωνε με τους απατεώνες και τους λαθρέμπορους εξουσιαστές της ζωής μας. Αν δεν μπορείς, αν δεν θες, ας έρθει ο επόμενος...


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια