Βρέθηκε μυστηριώδης αρχαία αιγυπτιακή σαρκοφάγος στον Άρη; | Βίντεο


Ένας ερευνητής συνομωσιών ισχυρίστηκε ότι η ανακάλυψη θα μπορούσε να δώσει εξήγηση για το λόγο που οι αρχαίες πυραμίδες της Αιγύπτου χτίστηκαν στη μέση του πουθενά.

Ένας κυνηγός UFO και ερευνητής συνομωσιών, ο Scott C. Waring ισχυρίζεται ότι βρέθηκε μπροστά σε μια εκπληκτική ανακάλυψη, που σχετίζεται με τα μυστήρια του Άρη.

Όπως αναφέρει, είδε ένα αντικείμενο το οποίο, σύμφωνα με τον ίδιο, μοιάζει με «σκαλιστή αιγυπτιακή σαρκοφάγο», εξετάζοντας μια φωτογραφία της επιφάνειας του πλανήτη που απαθανατίστηκε από τη NASA.



Επιμένοντας ότι η φωτογραφία, στην πραγματικότητα, απεικονίζει διάφορα ευρήματα που μοιάζουν με αρχαία αιγυπτιακά γλυπτά, ο Waring αναρωτήθηκε αν αυτή η ανακάλυψη μπορεί να υπονοεί την εξωγήινη προέλευση ενός από τους αρχαιότερους πολιτισμούς της Γης.
«Αυτό είναι πραγματικά το ερώτημα... Προέρχονται οι αρχαίοι Αιγύπτιοι από τον Άρη; Μετακινήθηκαν στην Αίγυπτο, επειδή η Αίγυπτος είναι παρόμοια σε εμφάνιση και καιρό στον Άρη; Κανένα άλλο μέρος της Γης δεν μοιάζει τόσο με τον Άρη. Έτσι, αν αυτό είναι αλήθεια, εξηγεί εξ ολοκλήρου γιατί τέτοιες καταπληκτικές πυραμίδες είναι χτισμένες στη μέση του πουθενά».
Μάλλον τους θύμιζε μοσρφολογικά το σπίτι τους, επισημαίνει.

Ο θεωρητικός συνωμοσιών έχει προηγουμένως προβεί σε διάφορες εξηγήσεις -διαπιστώσεις που σχετίζονται με διάφορα ιδιόμορφα αντικείμενα που φέρεται ότι βρέθηκαν στις φωτογραφίες της NASA.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια