Το έγκλημα της κυβέρνησης Τσίπρα


Δεν είναι εσφαλμένη η πεποίθηση του ελληνικού λαού ότι στην πατρίδα μας η αδικία επιβραβεύεται και η εντιμότητα τιμωρείται. Ο Θεόδωρος Τσουκάτος, το δεξί χέρι του Κώστα Σημίτη, που... χαρτζιλικώθηκε με 1.000.000 μάρκα από τη Siemens και τα οποία, όπως είχε πει ο ίδιος, κατέληξαν στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ, θα κηρυχθεί αθώος από το δικαστήριο επειδή o νέος Ποινικός Κώδικας που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ μετατρέπει σε πλημμέλημα την πράξη της ενεργητικής δωροδοκίας!

Η υπόθεση για την οποία κατηγορείται ο Τσουκάτος, ο επονομαζόμενος και «στρατηγός» του ΠΑΣΟΚ επί προεδρίας Κώστα Σημίτη, είναι η υπόθεση της σύμβασης 8002 μεταξύ ΟΤΕ και Siemens, όπου εμπλέκεται ο μεγάλος αστέρας της νεοελληνικής διαφθοράς Μιχάλης Χριστοφοράκος.

Η δίκη εξελίσσεται με τρόπο που προκαλεί το κοινό περί δικαίου αίσθημα. Η εισαγγελέας της έδρας είχε προτείνει την αθώωση Τσουκάτου και πριν από την αλλαγή του Ποινικού Κώδικα, επειδή δεν έχει εντοπιστεί ακόμα (!) ο τελικός παραλήπτης του λαδώματος της Siemens - κάτι που αποτελεί μεγάλη αστοχία της ίδιας της δίκης. Λες και 1.000.000 μάρκα είναι καρφίτσα που «χάθηκε» από τη στιγμή που την παρέλαβε ο Τσουκάτος.

Σε κάθε περίπτωση, διαπιστώνεται από όλους ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα μιας ισχνότατης μειοψηφίας, που κατόρθωσε να υπερψηφιστεί και να κυβερνήσει την Ελλάδα υποσχόμενο -μεταξύ άλλων- και «κάθαρση», είναι εκείνο στο οποίο θα χρωστούν την ελευθερία τους και την ευμενή αντιμετώπισή τους από τη Δικαιοσύνη όλοι οι κακοποιοί, οι «λαδιάρηδες» του Δημοσίου, οι στυγνοί εγκληματίες που προβαίνουν σε αντικοινωνικές πράξεις και κάνουν τον βίο των Ελλήνων αβίωτο.

Φυσικά, αυτά βρίσκονται ήδη πίσω μας. Για όσα βρίσκονται μπροστά μας πρέπει να μεριμνήσει η νέα κυβέρνηση. Η Νέα Δημοκρατία είχε κατ' επανάληψη ασκήσει δριμεία κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ για τον νέο Ποινικό Κώδικα και για τη διάταξη που μετατρέπει σε πλημμέλημα την πράξη της ενεργητικής δωροδοκίας. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι πρέπει άμεσα να αλλάξει τον Ποινικό Κώδικα, με πρώτη απ' όλες την επίμαχη διάταξη που αφορά τους «λαδιάρηδες».

(Photo: Shutterstock)

* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια