Ποιος Σχοινάς;


Γράφει η δημοσιογράφος Λέττα Καλαμαρά

Ο ξενιτεμένος επί δεκαετίες από το ελληνικό έδαφος, άριστος τεχνοκράτης των Βρυξελλών, Μαργαρίτης Σχοινάς αναμένεται να προταθεί ως  ο νέος Επίτροπος του Κράτους της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Το όνομά του είχε σημειωθεί ακόμα και ως Υπουργός της Ελληνικής Κυβέρνησης, χωρίς να έχει λάβει καμία ψήφο στις εθνικές εκλογές.

Ανεξάρτητα από την ικανότητα του κ.Σχοινά, στον οποίο ευχόμαστε καλή επιτυχία στην εκπροσώπηση των εθνικών συμφερόντων, η επιλογή του χαρακτηρίζεται τουλάχιστον ατυχής, πολύ περισσότερο αν είναι εις βάρος ανθρώπων και πολιτικών που επέλεξαν να ζουν και να αγωνίζονται σε αυτό εδώ τον τόπο, μαρτυρώντας πραγματικά τυφλωμένοι από την αγάπη τους για την Ελλάδα.

Με όλο το σεβασμό στον κ.Σχοινά που επισκεπτόταν συχνά όλες αυτές τις δεκαετίες της απουσίας του την Ελλάδα για διακοπές και άλλες συναντήσεις, δεν είναι δυνατή η κατ' ιδίαν γνώση του για το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων καθώς και για τον ανάλογο αγώνα ανύψωσής του. Θα μπορούσε να αξιοποιηθεί σίγουρα σε κάποια άλλη τεχνοκρατική θέση.

Κρίμα για το Μέγαρο Μαξίμου...


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια