Νίκη με οποιοδήποτε σκορ θέλει απόψε ο Ολυμπιακός


Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούν το βράδυ τη Βικτόρια Πλζεν, μία εβδομάδα μετά το μεταξύ τους 0-0 στην Τσεχία, στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League.

Τη νίκη με οποιοδήποτε σκορ χρειάζεται ο Ολυμπιακός, στην αναμέτρηση με τη Βικτόρια Πλζεν στις 9.30 μ.μ. απόψε, στο Γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι δύο ομάδες αναμετρώνται στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League, με το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στην Τσεχία, την περασμένη εβδομάδα, να ολοκληρώνεται χωρίς γκολ.

Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League την τουρκική Μπασακσεχίρ.

Σε δηλώσεις του χθες Δευτέρα, ο προπονητής των Πειραιωτών Πέδρο Μαρτίνς δεν αναφέρθηκε σε θέματα τακτικής και ενδεκάδας και εστίασε περισσότερο στην κρισιμότητα του αγώνα, καθώς τόνισε πως είναι ένας από τους «επτά ή οκτώ τελικούς που θα έχουμε φέτος».

Αναφερθείς στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων, είπε ότι ««είχαμε προβλήματα στην τελική πάσα στο πρώτο ματς. Υπήρχαν στιγμές που είχαμε την ανωτερότητα και άλλες που την χάναμε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάνουμε την αποτελεσματικότητα στην τελική μπαλιά. Δουλέψαμε πάνω σε αυτό όλη την εβδομάδα».

«Δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε τη στρατηγική μας αλλά σίγουρα θα προσπαθήσουμε για τη νίκη όπως πάντα. Θα χρειαστεί υπομονή όταν η Πλζεν θα είναι ανώτερη στο ματς», συνέχισε ο προπονητής του Ολυμπιακού.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια