Γιατί ο Τσίπρας φοβάται το debate!


Γράφει η δημοσιογράφος Λέττα Καλαμαρά

Την ουρά κάτω από τα σκέλια έβαλε ο πρώην Πρωθυπουργός και καταληψίας της εξουσίας δυναμιτίζοντας τη συζήτηση των πολιτικών αρχηγών με το πρόσχημα της έλλειψης ημερομηνιών. Δυστυχώς και τα άλλα κόμματα στο κόλπο προφύλαξης του κατεστραμμένου πολιτικού προφίλ Τσίπρα και εξώθησης του Κυριάκου Μητσοτάκη σε αποκλειστική συζήτηση των δύο τεχνηέντως. Η νέα απόκρυψη Τσίπρα από τον ελληνικό λαό προστίθεται στο δώρο Μητσοτάκη κατάργησης των προεκλογικών συγκεντρώσεων που θα τον εξέθετε ακόμα περισσότερο.

Το βαθύ Κράτος της Ελλάδας, το παρακράτος που βάφεται μπλε με εντατικούς ρυθμούς, βρίσκει συνέχεια τρόπους να διατηρήσει ανέπαφο πολιτικά τον αγαπημένο Τσίπρα για να τον διατηρήσει στην Αντιπολίτευση για την ανατροπή Μητσοτάκη με την πρώτη ευκαιρία. Οι πολιτικές συνδιαλλαγές των κομμάτων σε συνέχεια των προηγουμένων άθλιων δοσοληψιών βουλευτών στην προηγούμενη Βουλή δημιουργεί εμετικές καταστάσεις.

Ο σκοπός της Μαντάμ "Ο" και των γνωστών ολιγαρχών της είναι να ακυρώσουν την ψήφο του λαού, τη δημοκρατία. Να εκτρέψουν την προεκλογική προβολή του αποτυχημένου Τσίπρα και της παρέας του που διέπραξαν εγκλήματα εις βάρος του λαού και της πατρίδας μας. Είναι θλιβερό ότι ο ελληνικός λαός θα οδεύσει στις κάλπες χωρίς να έχει ακούσει και χωρίς να συγκρίνει ταυτόχρονα τις θέσεις των πολιτικών κομμάτων που θα ψηφίσει. Για αυτό η δημοκρατία στην Ελλάδα χαρακτηρίζεται "ελαττωματική" και βολεύει τους διακινητές ανθρώπων και ουσιών.

Παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες αποφυγής της καταδίκης Τσίπρα ο ελληνικός λαός την 7η Ιουλίου 2019 θα δώσει την ετυμηγορία του για τον πιο αποτυχημένο Πρωθυπουργό της Μεταπολίτευσης που έκανε υπεράνθρωπες πριοσπάθεις για να διαλύσει την Ελλάδα.

Δεν τα κατάφερε και η ώρα του πλησιάζει...

* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια