Οι γιωτάδες της Νέας Τάξης

Κακά τα ψέματα. Οι μόνοι που θα υπερασπιστούν μέχρι τέλους την πατρίδα είναι όσοι καθυβρίζονται από το παρακμιακό σύστημα


Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Μελετώντας την Ιστορία από τις πηγές μπορείς να αντιληφθείς σχετικά εύκολα μερικά βασικά πράγματα: α) Ο Γεώργιος Καραϊσκάκης δεν πήγαινε σε «πράιντ», δεν θα πήγαινε αν διοργανωνόταν στην εποχή του και θα ήταν ποινικά κολάσιμο να γραφτεί εδώ η άποψη που θα εξέφραζε ο στρατηγός για τους μετέχοντες και για όσους το χρηματοδοτούν, το διοργανώνουν και το στηρίζουν «ηθικά». β) Δύσκολα θα δει κάποιος να αδειάζουν οι καφετέριες με τους «μπαρίστας» από τους χλεχλέδες χασομερίστας, που πίνουν φρεντοτσίνο χωρίς λακτόζη, με στέβια και καλαμάκι από χοντρό μακαρόνι (ολικής), για να γεμίσουν οι στρατώνες με εθελοντές που θα θέλουν να πάρουν την Πόλη.

γ) Σε περίπτωση που γίνει το «σμπραφ» με τους Τούρκους, πανεύκολα θα δούμε να γεμίζουν αεροδρόμια, ελικοδρόμια και λιμάνια (δημόσια και ιδιωτικά) με τους γιωτάδες της Νέας Τάξης (ευαίσθητους, κλαψιάρηδες, τζουτζουκογλυκουλίνηδες, πολιτικοϊσιωμένους, μη δυνάμενους να θυμηθούν ποιο είναι το φύλο τους, λαμογιότατους εθνοσωτήρες, «υπεύθυνους διανοουμένους», ρεπουσιστές, Ιμιολάγνους, μερκελόφρονες, δημοσιολόγους της φακής, αναλυτές της πυρκαγιάς, γιουνκερομανείς και λοιπούς συγγενείς), οι οποίοι θα την κοπανήσουν από τη φωτιά για να επιστρέψουν μετά σαν… εθνάρχες.

Αυτοί που θα βγάλουν το φίδι από τη φωτιά είναι εκείνοι που πάντα το βγάζουν. Οι απλοί, συνηθισμένοι Έλληνες, με τις παραδοσιακές αντιλήψεις· όλοι εκείνοι τους οποίους το σύστημα της χρεοκοπίας και της παρακμής κατηγοριοποιεί ως «αναχρονιστές, θρησκόληπτους, ακροδεξιούς, ομοφοβικούς και δυο αβγά Τουρκίας».

Ο αγώνας θα δοθεί και μπορεί να κερδηθεί επειδή θα συμμετάσχουν όλοι όσοι φορολογούνται σκληρά και χάνουν περιουσίες για να πλουτίζουν οι ανθέλληνες κηφήνες της νομενκλατούρας, να χαρτζηλικώνονται οι ΜΚΟ και να επιδοτείται ο εποικισμός της Ελλάδας από ισλαμιστές.

Μόνο σ’ αυτούς μπορεί και πρέπει να ποντάρει η Ελλάδα. Αυτοί πολεμούν για το όνομά της, την Ιστορία της και την τιμή της. Οι άλλοι ξέρουν μόνο να λένε τους καλούς Έλληνες «καθυστερημένους» και να βάζουν τα πόδια στην πλάτη όταν ζορίζουν οι καταστάσεις.

Έτσι ήταν, έτσι είναι κι έτσι θα παραμείνουν τα πράγματα.

(Photo: shutterstock)

* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια