«Εισβολή» αγρογλυφικών στη Γαλλία με 5 εμφανίσεις μέσα στον Ιούνιο του 2019


Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Οι ερευνητές, με μεγάλη διάθεση χιούμορ, λένε ότι τα αγρογλυφικά κουράστηκαν να εμφανίζονται στην Αγγλία και φέτος αποφάσισαν να κάνουν τις πρωτότυπες εμφανίσεις τους σε χωράφια σιταριού και κριθαριού της Γαλλίας.

Έχουν εμφανιστεί μέχρι και 6 σχηματισμοί τις τελευταίες ημέρες.

Την αρχή έκανε ένα αγρογλυφικό που εμφανίστηκε στη Γαλλία, σε ένα χωράφι σιταριού στο Baillet-en-France, λίγα χιλιόμετρα από την πόλη Val d’Oisè, 20 χλμ. από το Παρίσι, στις 1/6/19 και λέγεται πως αναφέρεται σε ένα Ιερό Παιδί που Γεννιέται και τον Κόκκινο Δράκο που Πλησιάζει

Ένα ακόμη, όπως το Λουλούδι της Ζωής που εμφανίστηκε σε ένα πεδίο σιταριού στο St-Jean de Bassel στη Γαλλία, όπου λέγεται ότι αποτελεί το τέταρτο στη σειρά.

Ένα αγρογλυφικό εμφανίζεται στο Blaesheim, κοντά στο Στρασβούργο, φωτογραφήθηκε από αγρότες και από έναν πιλότο που πετούσε την περιοχή. Ένα στο Giéville (Manche), νότια του Saint Lô, στη Νορμανδία της Γαλλίας και ένα στην Αλσατία.

Μερικοί άνθρωποι αποδίδουν μια εξωγήινη προέλευση σε αυτές τις περίεργες γεωμετρικές μορφές σε χωράφια, ενώ μερικοί τα αποδίδουν σε ανθρώπινη τεχνική από ανώνυμους καλλιτέχνες.

Η αλήθεια είναι πως σε κάποιες περιπτώσεις, υπάρχουν παράξενα ίχνη, όπως καψίματα, ραδιενέργεια και λύγισμα καλλιεργειών που οδηγούν σε συμπεράσματα ότι δημιουργήθηκαν από κάτι που δεν είναι ανθρώπινο.

Άραγε, τι μπορεί να συμβαίνει με αυτά τα αγρογλυφικά στην Γαλλία; Παίζουν κάποιο ρόλο; Είναι κάποιο μήνυμα; Μία κάποια προειδοποίηση. Υπάρχει κάποια συνέπεια στην σειρά που εμφανίστηκαν ώστε να μπορούσαν να αποκωδικοποιηθούν – αν υποθέσουμε ότι υπάρχει τέτοια περίπτωση;

Δείτε και το βίντεο που ακολουθεί για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το θέμα των αγρογλυφικών:




* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια