Γνωρίζετε ότι ο καρκίνος του δέρματος είναι ο πιο κοινός καρκίνος;

Δωρεάν εξέταση δέρματος σε όλη την Ελλάδα


Της Ανθής Αγγελοπούλου

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται, σύμφωνα με τους ειδικούς, μια μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων καρκίνου του δέρματος. Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο αποτελεί, όπως λένε, μια από τις βασικές αιτίες του καρκίνου αυτού.

Ο πιο πολύτιμος σύμμαχος όλων ενάντια στο δερματικό καρκίνο είναι η πρόληψη και η προστασία. Για το λόγο αυτό, η Ελληνική Δερματολογική & Αφροδισιολογική Εταιρεία (ΕΔΑΕ) με τη βοήθεια των Δερματολογικών Εργαστηρίων της Avène ξεκινά εκστρατεία πρόληψης κατά του καρκίνου του δέρματος με τίτλο «ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ».

Από τις 3 έως τις 7 Ιουνίου, εθελοντές δερματολόγοι σε όλη την Ελλάδα θα εξετάζουν δωρεάν τους ενδιαφερόμενους και τους παρέχουν χρήσιμες συμβουλές για μια υπεύθυνη συμπεριφορά απέναντι στον ήλιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε χρόνο εκατοντάδες γιατροί συμμετέχουν σε αυτή την εκστρατεία και πάνω από 5.000 ενδιαφερόμενοι εξετάζονται εντελώς δωρεάν.

Φέτος μάλιστα, η ενέργεια μεγαλώνει ακόμη περισσότερο καθώς, την ίδια εβδομάδα μία ειδική ομάδα δερματολόγων θα επισκεφθεί 3 ελληνικά νησιά για να προσφέρει δωρεάν εξέταση στους κατοίκους τους, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι η πρόσβασή τους για δερματολογική εξέταση είναι πολύ δύσκολη.

Κλείστε ραντεβού με ένα δερματολόγο για να εξεταστείτε δωρεάν τηλεφωνώντας στο 215 215 8523 ή στο www.sunfilos.gr


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια