Κυριακή 26 Μαΐου 2019 το δημοψήφισμα της Μακεδονίας


Γράφει η δημοσιογράφος Λέττα Καλαμαρά

Την Κυριακή 26 Μαΐου 2019 ο ελληνικός λαός καλείται να καταργήσει ή να επικυρώσει την παράδοση της Μακεδονίας. Φίλοι και εχθροί της Ελλάδας θα περιμένουν να δουν το αποτέλεσμα και την αποφασιστικότητα ή ενδοτικότητα των σύγχρονων Ελλήνων. Οι βλαπτικές, καταστροφικές, τακτικές του Αλέξη Τσίπρα εναντίον της Ελλάδας και του λαού της ήταν πολλές την τελευταία τετραετία. Το μείζον όμως γεγονός ήταν η παραδοχς της Ελληνικής Κυβέρνησης περί μη Ελλήνων σύγχρονων Μακεδόνων. Ο διαχωρισμός της ταυτότητας των σύγχρονων Μακεδόνων από τους Έλληνες.

Μία επαίσχυντη Συμφωνία με την υπογραφή του Αλέξη Τσίπρα που τα επόμενα χρόνια θα δημιουργήσει αποσταθεροποιητικές συνθήκες στην Ελλάδα. Όσο το μόρφωμα Βόρεια της Μακεδονίας γίνεται περισσότερο αλβανικό πληθυσμιακά τόσο θα έλκεται το υπόλοιπο από τους Βούλγαρους γείτονές του. Η Ελλάδα θα βρεθεί τα επόμενα χρόνια με δύο μεγάλα κράτη στα βόρεια σύνορά της που θα επιδιώκουν την κάθοδό τους στα νότια ειρηνικά προς εξυπηρέτηση της πρωσικής εξωτερικής πολιτικής και με τα όνομα της Μακεδονίας στα χέρια τους.

Αυτή η κερκόπορτα άνοιξε από τον Αλέξη Τσίπρα που στηρίζεται λυσσαλέα από τον γερμανικό άξονα της Μαντάμ Μέρκελ η οποία αναμένεται να συντριβεί την ερχόμενη Κυριακή. Μαζί φυσικά και η άλλη καταστροφέας της Ευρώπης Μαντάμ Μέι που εκλιπαρεί να τελειώσει τη βρώμικη αποστολή της πριν από τη συντριβή της το βράδυ της Κυριακής. Τελευταίος στο παγκόσμιο δίκτυο διακίνησης εμπορευμάτων Ευρώπη-Λατινικής Αμερικής με το αζημίωτο το τρίτο «Μ» ο δικτάτορας Μαδούρο που προετοιμάζει τη φυγή του με εκλογές. Και τα τρία «Μ» της Μαντάμ «Ο» με τον Αρχηγό τους συντρίβονται. Μόνο ο ΟΗΕ τους σώζει με τον πυρηνικό πόλεμο που ανέδειξε η Μαντόνα και ενόχλησε σφοδρά.

Ο ελληνικός λαός με την ψήφο του θα δείξει πόσο αγαπάει την Ελλάδα και τη Μακεδονία. Πόσο πόνεσε με την αλλαζονική αδιαφορία του κ.Τσίπρα στη βούληση των Ελλήνων και στις συγκεντρώσεις χιλιάδων συμπολιτών μας που είχε το θράσος το καθεστώς Τσίπρα να χαρακτηρίσει ως φασίστες. Η μη καταδίκη του Αλέξη Τσίπρα για την παράδοση των Μακεδόνων θα τον οπλίσει για το δεύτερο εθνικό του έγκλημα στο Καστελόριζο και το Αιγαίο, με την παράδοση κυριαρχικών δικαιωμάτων μας.

Ας ευχηθούμε ότι οι θυσίες των Ελλήνων για την απελευθέρωση της Μακεδονίας από όλα τα μέρη της Ελλάδας ακόμα και από την ηρωϊκή Κρήτη καθώς και οι φρικτοί διωγμοί των Ελλήνων στη Μακεδονία από τους Βούλγαρους Κομιτατζήδες δεν θα πάνε χαμένοι. Οι Έλληνες και στις 13 Περιφέρειες βαμμένες μπλέ να στείλουν την ετυμηγορία τους στον Αλέξη Τσίπρα για να ξεκινήσει από την Κυριάκη το βράδυ ο αγώνας ανάκτησης της ελληνικότητας της Μακεδονίας μας. Το ξεθάψιμο της Αμφίπολης που «μπάζωσε» τέσσερα χρόνια ο πιο πιστός συνεργάτης των δανειστών.

Τελευταία ψήφος για την Ελλάδα και τη Μακεδονία μας…


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια