Το θαύμα Τσίπρα: 21% με άδειες πλατείες


Γράφει η δημοσιογράφος Λέττα Καλαμαρά

Ότι ο κ.Τσίπρας είναι ένας λαοπλάνος είναι γνωστό. Ένας επαναστάτης της πολυτέλειας που κατέλαβε την εξουσία με παραμύθια και αφηγήσεις και συνεχίζει απτόητος να μας πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Ότι θα έφτανε όμως να έχει σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις σχεδόν 21% όταν δεν μπορεί να γεμίσει μία Πλατεία με οπαδούς του ως Πρωθυπουργός ξεπερνάει και τον Ντέιβιντ Κόπερφιλντ στα μαγικά του.

Δεν μπορούμε παρά να περιμένουμε το βράδυ των εκλογών για να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι δημοσκόποι. Στην περίπτωση αυτή και μετά τα πολιτικά εγκλήματα που έχει διαπράξει ο κ.Τσίπρας εις βάρος του ελληνικού λαού εδώ και μία τετραετία από τους μετανάστες μέχρι την εξορία των νέων και από τη φτώχεια των πολλών μέχρι τα κότερα των λίγων δεν θα μένει παρά να δούμε ποιοι είναι οι άγνωστοι ψηφοφόροι του Αλέξη.

Εξάλλου και τα συλλαλητήρια εναντίον της κατάπτυστης Συμφωνίας των Πρεσπών αποδείχτηκε στην πράξη πόσο ελήφθησαν υπόψη καταδεικνύοντας παράλληλα το βαθμό δημοκρατίας στην Ελλάδα του κ.Τσίπρα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αν δεν είχε πουλήσει και τη Μακεδονία ο Αλέξης Τσίπρας θα εμφανιζόταν ως ο αιώνιος Βασιλιάς της σκόνης που έλεγε και το τραγούδι.

Ευτυχώς τουλάχιστον που δεν ψηφίζουν και τα δέντρα αυτή την Κυριακή.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια