Γ. Τράγκας: «Ο Τσίπρας θα κυνηγηθεί ανελέητα από το Έθνος – Το αίμα που βγαίνει από την πληγή του μακεδονικού θα τον πνίξει»


Για τις καταστροφικές πολιτικές του Τσίπρα εις βάρος της Ελλάδας και του ελληνικού λαού, μίλησε ο Γιώργος Τράγκας στην εκπομπή «Εν Αθήναις» και τα Παραπολιτικά 90.1 FM, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κατάφερε ισχυρότατα πλήγματα κατά της ελληνικής κοινωνίας και κατά του Έθνους». Επίσης αναφέρθηκε στις μεγάλες οικονομικές διαφορές των Ευρωπαϊκών χωρών με όλο αυτό να είναι ένα σχέδιο της Γερμανίας.

Συγκεκριμένα είπε:

«Αυτά που μας χωρίζουν είναι ελάχιστα. Κόμματα, ανόητες πολιτικές θέσεις ενώ είμαστε σε κατοχή, σε δουλεία και σε υποταγή. Ανόητοι πολιτικοί φασιανοί τσακώνονται στα πολιτικά πάνελ. Παριστάνουν οι περισσότεροι τους σωτήρες και τους γνώστες σε καιρούς κατοχής και δουλείας, με το Έθνος να κινδυνεύει επικίνδυνα μετά τη συμφωνία των Πρεσπών, η οποία άνοιξε τον ασκό του Αιόλου. Ελάχιστα μας χωρίζουν. Τα περισσότερα μας ενώνουν. Μας ενώνει η πίστη μας, η γλώσσας μας, η ιστορία μας, οι αγώνες των προγόνων μας, οι γιορτές μας, η ορθοδοξία μας. Μας ενώνει η σημαία, το γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας και το υπέροχο άρωμα της Ελλάδας στις παραλίες στα ακρογιάλια. Όπου και αν πας μυρίζεις τη γη και αυτή αναδύει ένα άρωμα ανεπανάληπτο. Ο καλύτερος αρχιτέκτονας έφτιαξε την Ελλάδα.»

Και συνέχισε λέγοντας:

«Οι μέρες κυλάνε και οι εκλογές έρχονται. Ο στόχος είναι ένας. Η συντριβή του Τσίπρα και η απομάκρυνσή του από την εξουσία. Πρέπει να νιώσει πολύ ζαλισμένος από το χαστούκι του ελληνικού λαού. Από τη μία ο «αρχιτέκτονας» της Λίμνης από την άλλη το γερμανόπαιδο, η μνημονιακή Νέα Δημοκρατία, η «αγία οικογένεια» που κινείται στις ράγες του Τσίπρα, που ετοιμάζει σιγά σιγά και το νέο αρχηγό της και τον επόμενο πρωθυπουργό δηλαδή τον Κώστα Μπακογιάννη. Πρέπει να σχηματίσουμε ένα μέτωπο ευρωσκεπτιστικό ένα αντιστασιακό μέτωπο ενάντια στην Ευρώπη. Για μια ακόμη φορά ακούω από υποψηφίους της τοπικής αυτοδιοίκηση να μιλάνε για το θέμα της ασφάλειας των πολιτών. Ότι έλεγε ο Καμίνης λέει τώρα ο Μπακογιάννης και όλοι οι άλλοι. Από τη μία τα βολικά παιδιά και από την άλλοι οι γερμανόφωνοι.

Τσίπρας και Δούρου έκλαιγαν κατά την παρουσίαση του προγράμματός της. Ο πρωθυπουργός της συμφοράς ξέχασε τους νεκρούς στο Μάτι και τη Μάνδρα εγκωμιάζοντας το έργο της. Ο κ. Πατούλης προηγείται 16 μονάδες λένε οι μετρήσεις και για την 2η θέση παλεύουν ο Σγουρός και η Δούρου. Δεν θέλω να συνειδητοποιήσω ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα ψηφίσουν την Δούρου. Αρχίσαν τα όργανα. Άρχισαν να τρώγονται ο Σκουρλέτης με τον Παππά. «Πρέπει να πάρουμε απαντήσεις για την υπόθεση του Πετσίτη» είπε ο Σκουρλέτης. Οι περισσότεροι έχουν καταλάβει πλέον το ρόλο του Μανώλη. Οι ομιλίες του Τσίπρα σιγά – σιγά έχουν αποκτήσει το ύφος απριλιανών ομιλιών.»

Για τις επικείμενες εκλογές και την καταστρεπτική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ εις βάρος της Ελλάδας και του ελληνικού λαού τόνισε:

«Ξέρει ότι θα συντριβή. Μαζεύει όλα τα πολιτικά σκύβαλα και αποκαΐδια, όλους αυτούς που τρέχουν κοντά του για τις καρέκλες. Έχει καταλάβει ότι θα κυνηγηθεί ανελέητα από το Έθνος. Το αίμα που βγαίνει από την πληγή του μακεδονικού θα τον πνίξει. Τα πρόδωσε όλα ο ανθέλληνας. Παίρνει οδηγίες από έξω και συναλλάσετε με την διαπλοκή. Θα χάσει όποτε και αν στήσει κάλπες. Θα χάσει με μεγάλη διαφορά και τις εθνικές εκλογές είτε τις κάνει τώρα είτε το φθινόπωρο. Ο ΣΥΡΙΖΑ όπως εκτιμούν πολλοί θα γυρίσει σε μονοψήφια νούμερα. Ο Τσίπρας από την πλειοψηφία του λαού θεωρείται Τσολάκογλου. Την προδοσία πολλοί αγάπησαν τον προδότη κανένας. Ο Τσίπρας ατίμασε την Αριστερά και όλους τους αγώνες της. Είναι και έτσι χαρακτηρίζεται από όλη τη χώρα ως πολιτική χολέρα. Κατάφερε ισχυρότατα πλήγματα κατά της ελληνικής κοινωνίας και κατά του Έθνους. Είναι πλέον εθνικό καθήκον και εθνική υποχρέωση να τον ρίξουμε από την καρέκλα. Η συμφωνία της Λίμνης είναι εσχάτη προδοσία. Αν ο Μητσοτάκης θελήσει να τον καλύψει θα χαρακτηριστεί διπλά μειοδότης και θα έχει παρόμοια τύχη. Αν δεν αντιδράσουμε έρχονται χειρότερες καταστάσεις. Η ελληνική οικογένεια υπό των ημερών του Τσίπρα είναι οικονομικά ευάλωτη. Το 40% και πλέον των εισοδημάτων το «τρώνε» φόροι και εισφορές. Η μαύρη τουλίπα ρευστοποιεί τις περιουσίες των Ελλήνων. Πρέπει να καταδικαστεί και να φύγει κλοτσηδόν. Όλοι λένε ότι έρχονται χειρότερα.»

Στη συνέχεια ο έγκριτος δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο τεράστιο οικονομικό χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στις ευρωπαϊκές χώρες του Βορρά και του Νότου, με την Γερμανία να είναι αυτή που έχει δημιουργήσει μία πολιτική εις βάρος των Ευρωπαίων.

Συγκεκριμένα είπε:

«Η ψαλίδα ανάμεσα στη βόρεια και τη νότια Ευρώπη έχει ανοίξει περισσότερο. Αβυσσαλέο το χάσμα μεταξύ των πλούσιων και των φτωχών χωρών. Οι μονοί που κερδίζου είναι οι Γερμανοί και ο Ολλανδοί. Οι οικονομίες των κρατών της Ευρώπης αποκλίνουν αντί να συγκλίνουν. Οι νότιες οικονομίες έχουν πάρει την κατιούσα, ενώ ο βορράς πλουτίζει. Η Ισπανία, Πορτογαλία και Κύπρος είναι ουραγοί στα κατά κεφαλήν εισοδήματα, με την Ελλάδα να τρώει τις σάρκες της έχοντας αρνητικά. Την ίδια ώρα το κατά κεφαλήν αυξήθηκε στη Γερμανία και στην Ολλανδία. Όπως αντιλαμβάνεστε αυτή δεν μπορεί να είναι η Ευρώπη των λαών. Αποδεικνύεται στην πράξη ότι οι Γερμανοί δεν πίστευαν ποτέ στην ενωμένη Ευρώπη. Εξαπατούσαν τους υπολοίπους, δημιουργώντας μία πολιτική εις βάρος των Ευρωπαίων. Πρέπει να θυμάστε πάντα ότι η ιερή γη της πατρίδας μας είναι κατεχόμενη  και αποικία των Γερμανών. Υπήρξαν πάντα οι καταστροφείς της πατρίδας. Ήθελαν να δώσουν την Μακεδονία μας στη Βουλγαρία από το παρελθόν και τώρα πέτυχαν το ξεπούλημά της στους Σκοπιανούς με το βολικό παιδί του Μαξίμου. Ο Αμερικανός πρόεδρος δεν αποκαλεί τυχαία τοκογλύφους τους Γερμανούς. Εκτιμάται από τους αναλυτές ότι η οικονομία των νοτίων ευρωπαϊκών χωρών θα είναι στα τάρταρα. Οι Βρυξέλλες τρέμουν κοινωνική αναταραχή στο νότο. Φοβούνται ότι κάποια στιγμή θα υπάρξει ένα ηφαίστειο που θα εκραγεί.»

Τέλος, αναφέρθηκε στις γλωσσικές ικανότητες του Τσίπρα, λέγοντας:

«Είναι ένα θέμα με το οποίο έχουν ασχοληθεί πολλοί. Πόσο αγράμματος είναι ο πρωθυπουργός της χώρας.  Είναι ψεύτης, αφερέγγυος και αναξιόπιστος. Έχουν ασχοληθεί πολλοί με τα αγγλικά του και τις ξένες γλώσσες. Έχουν επίσης ασχοληθεί για το αν πήγανε σχολείο και για το αν έμπαινε στην τάξη. Οι περσότεροι αριστεροί ομοϊδεάτες του έχουν πει ότι είναι αγράμματος και αμόρφωτος.  Ο Τζίμης Πανούσης έλεγε ότι είναι επικίνδυνος και ότι μπορεί να μας οδηγήσει σε πολέμους.»


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια