Ντέρμπι σε ΟΑΚΑ και Περιστέρι


Δύο ντέρμπι περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής, αμφότερα στο αττικό λεκανοπέδιο και το ένα απ΄ αυτά το πλέον παραδοσιακό στην Ελλάδα.

Ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και μπορεί οι «πράσινοι» να μη διάγουν τις καλύτερες ημέρες της Ιστορίας τους, αλλά όπως έδειξαν και απέναντι στην ΑΕΚ, ως φιλοξενούμενοι, παραμένουν ιδιαίτερα μαχητικοί και ανταγωνιστικοί.

Μια επιτυχία επί του «αιώνιου» αντιπάλου τους, άλλωστε, αποτελεί πάντα κίνητρο και οι παίκτες του Γιώργου Δώνη αναμένεται να παλέψουν σκληρά απέναντι στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός έχει βρει ρυθμό, σκοράρει αρκετά τις τελευταίες εβδομάδες (μοιράζεται με τον ΠΑΟΚ την καλύτερη επίθεση) και θέλει να παραμείνει στο κατόπι της μακεδονικής ομάδας.

Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός θέλει να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για την πέμπτη θέση, προκειμένου να εξαλείψει τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό του, μετά την τιμωρία που του έχει επιβληθεί από την UEFA.

Ντέρμπι, όμως, θα γίνει και στο Περιστέρι, όπου ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί την ΑΕΚ με «έπαθλο» την τρίτη θέση.

Οι Περιστεριώτες, που βρίσκονται μόλις ένα βαθμό πίσω από την Ένωση, μπορούν να δυσκολέψουν οποιονδήποτε αντίπαλο, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται σε περίοδο εσωστρέφειας, λόγω της μέτριας φόρμας τους και των ανάλογων αποτελεσμάτων τον τελευταίο καιρό.

Τέλος, οι έδρες έχουν τον πρώτο λόγο στις συναντήσεις ΟΦΗ-Λεβαδειακός και Πανιώνιος-Ξάνθη.

Το πρόγραμμα:

ΟΦΗ-Λεβαδειακός (15:00, NOVA)
Ατρόμητος-ΑΕΚ (16:00, ΕΡΤ)
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (19:00, ΕΡΤ)
Πανιώνιος-Ξάνθη (19:30, NOVA)
( Φωτο: Eurokinissi Sports/ΜΑΡΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)

* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια