Να συνεχιστεί το ντέρμπι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού αποφάσισε η Πειθαρχική Επιτροπή


Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League έκανε δεκτή την ένσταση του Παναθηναϊκού και διέταξε να συνεχιστεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό από το σημείο που είχε διακοπεί.

Τη συνέχιση του ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού από το σημείο που είχε διακοπεί, διέταξε το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League, κάνοντας δεκτή την ένσταση της πράσινης ΠΑΕ και απορρίπτοντας την παρέμβαση των Πειραιωτών. Παράλληλα, επέβαλε ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών στον Παναθηναϊκό για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ, καθώς και διεξαγωγή δύο αγωνιστικών χωρίς θεατές.

Με απόφασή της, η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League, διέταξε «να επανοριστεί ο αγώνας που διεξήχθη στην Αθήνα, στο γήπεδο Ο.Α.Κ.Α. στις 17-3-2019 και ώρα 19.00 στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE Ελλάδα της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ — Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, με γηπεδούχο την ομάδα της πρώτης από τις δύο διαγωνιζόμενες Π.Α.Ε.  και να συνεχιστεί από το σημείο που είχε διακοπεί».

Επιπλέον, όπως σημειώνεται στη δημοσιευμένη απόφαση, το πειθαρχικό όργανο «επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός ποινή διεξαγωγής δύο (2) αγωνιστικών χωρίς θεατές, καθώς και ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου».

Ο Παναθηναϊκός καλείται ακόμη να καταβάλει ως ποινή 94.500 ευρώ.

Τέλος, η Πειθαρχική Επιτροπή «διατάσσει την επιστροφή του παραβόλου, που κατέβαλε η ενιστάμενη Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ».


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια