Απογευματινός «περίπατος» για ΑΕΚ, 4-0 τον Παναιτωλικό


Η ΑΕΚ δεν συνάντησε αντίσταση στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, του οποίου επιβλήθηκε με 4-0 στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής, σημειώνοντας μια από τις ευκολότερες φετινές νίκες και εδραιώνοντας την παρουσία της στην τρίτη θέση.

Με απόντες τους τιμωρημένους Πόνσε, Τσόσιτς, τον τραυματία Τσιγκρίνσκι και τους Μάνταλο, Σιμόες στον πάγκο, η ενδεκάδα που παρέταξε ο Μανόλο Χιμένεθ είχε αρκετά νέα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων τον 21χρονο αμυντικό Σβάρνα και τον Χουλτ, που επέστρεψε ύστερα από απουσία 50 ημερών, μετά τον τραυματισμό στον οπίσθιο μηριαίο.

Το πρώτο μισό του αγώνα δεν είχε να επιδείξει κάτι αξιόλογο, όμως η ΑΕΚ προηγήθηκε στο 40΄ με κεφαλιά του Οικονόμου από σέντρα του Μπακασέτα, με τον διεθνή στόπερ να καταγράφει το πρώτο γκολ στην καριέρα του σε σύλλογο της ανώτατης εθνικής κατηγορίας.

Στο 50΄ και ύστερα από κούρσα του Μπακάκη και παράλληλη μπαλιά του Κλωναρίδη, ο Μάλης έστειλε με προβολή τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Ακολουθήστε μας στο Twitter μιας και το Facebook έχει μπλοκάρει τις δημοσιεύσεις μας

Το παιχνίδι είχε ουσιαστικά κριθεί, με την ΑΕΚ να έχει το απόλυτο ευστοχίας και να φτάνει σε άλλα δύο γκολ σε διάστημα μικρότερο των 100 δευτερολέπτων, στο 82΄ με τον Μπογέ από ασίστ του Μάνταλου και στο 83΄ με τον Γαλανόπουλο, από πάσα του Αλμπάνη.

(Φωτο: INTIME SPORTS/ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ)

* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια