Ζωή Κωνσταντοπούλου σε Γ. Τράγκα: Ο Τσίπρας έχει διαπράξει εσχάτη προδοσία και σκότωσε την Αριστερά


Την πρόεδρο της «Πλεύσης Ελευθερίας» και πρώην πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, φιλοξένησε στην τηλεοπτική του εκπομπή στο Νέο Epsilon, ο Γιώργος Τράγκας. Ο έμπειρος δημοσιογράφος τόνισε ότι η κ. Κωνσταντοπούλου έμεινε πιστή στις αρχικές της θέσεις και είπε «όχι» στην οικονομική δουλεία εν αντιθέσει με τους πρώην «συντρόφους» της στον ΣΥΡΙΖΑ. Η κ. Κωνσταντοπούλου είπε ότι ο Τσίπρας δεν θα έκανε εκλογές αν μπορούσε, αφού είναι προσκολλημένος στην εξουσία. Η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» τόνισε πως θα ήθελε να καταποντιστούν και ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ καταγράφοντας πολικά ποσοστά. Για την Ζωή Κωνσταντοπούλου ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το νέο ΠΑΣΟΚ και μάλιστα αποτελεί μια επί τα χείρω εξέλιξη του!

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής χρησιμοποίησε πολύ σκληρούς χαρακτηρισμούς για τον ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για “μόρφωμα” και “σύστημα υποδούλωσης”, το οποίο πρέπει να ανατρέψουν οι πολίτες. Είπε ότι η Πλεύση Ελευθερίας είναι ένα κύτταρο για την συσπείρωση των αντιμνημονιακών δυνάμεων αλλά τόνισε πως πρέπει να προσέξει ο λαός για να μην βρεθεί άλλος Τσίπρας στην θέση του Τσίπρα. «Να μην την πατήσουμε ποτέ ξανά» είπε, «παριστάνοντας κάτι που δεν είμαστε». Ερωτηθείσα από τον κ. Τράγκα για εκλογικές συνεργασίες όπως λ.χ με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, η κ. Κωνσταντοπούλου απάντησε ότι είναι υπέρ μιας ευρύτατης πλειοψηφίας του ΟΧΙ την οποία και «πρέπει να αφυπνίσουμε». Η Ζ. Κωνσταντοπούλου επανέλαβε τους τέσσερις άξονες για συνένωση δυνάμεων, που έχει θέσει από το 2017:

  • Καμιά επαφή με τον ΣΥΡΙΖΑ
  • Καμία συνεργασία με μνημονιακούς ή …ενδιάμεσους (όσους δεν ξεκαθαρίζουν την θέση τους)
  • Κανένας διάλογος με φασίστες
  • Καμία προσέγγιση με βρώμικους ή εξαγορασμένους

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε επίσης στον Γ. Τράγκα πως δεν την απασχολεί να ανακυκλώνει τον εαυτό της ούτε ενδιαφέρεται σώνει και καλά για να ανακτήσει την βουλευτική καρέκλα (μιας και κατείχε την ύψιστη θέση μέσα στο Κοινοβούλιο). Απηύθυνε κάλεσμα σε όλη την κοινωνία και όχι μόνο στους αριστερούς για «να ξαναχτίσουμε την χώρα μας».


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια