Ανασχηματισμός κουρελού


Γράφει η δημοσιογράφος Λέττα Καλαμαρά

Ο τελευταίος πολιτικός χορός του ανασχηματισμού του Αλέξη Τσίπρα σήμερα ήταν και ο πιο ανιαρός. Δεν αντέχει σε πολιτική ανάλυση. Μπαλώματα σε μία Κυβέρνηση-Κουρελού που δεν κατάφερε σε μία τετραετία να φέρει το χαμόγελο στα χείλη των Ελλήνων. Μη εκλεγμένοι βουλευτές χωρίς δημοκρατική νομιμοποίηση κοιμήθηκαν πολίτες και ξύπνησαν Κυβερνώντες με άγνωστα κριτήρια επιλογής. Επικίνδυνα παιχνίδια της Μαντάμ "Ο". Χαμογελαστή φυσικά πάντα η παλιοπαρέα που σαν κινούμενη άμμος μεταφέρεται από το παλαιό ΠΑΣΟΚ, στη Νέα Δημοκρατία του Κώστα Καραμανλή και τώρα στο ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα ρουφώντας λαίμαργα το μεδούλι των Ελλήνων. Τώρα αποβιβάζεται στο σταθμό του Μονάχου και ανυπομονεί να επιβιβαστεί και στην επόμενη Κυβέρνηση Μητσοτάκη, στην πρώτη θέση φυσικά, για να συνεχίσει ανενόχλητη το ταξίδι της.

Η Κυβέρνηση-Κουρελού απώλεσε τη δεδηλωμένη εχθές στην πιο σοβαρή ψηφοφορία της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας για την ψήφιση της αναθεώρησης του Συντάγματος. Οι ίδιοι οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ δεν υπερψήφισαν προτεινόμενα άρθρα της Κυβέρνησης. Δυστυχώς, για άλλη μια φορά οι 300 βουλευτές "ποιούν την νύσσαν" για τη μη απώλεια της βουλευτικής ιδιότητας και αποζημίωσής τους. 

Το μοντέλο λαϊκισμού Τσίπρα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ - ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΝΩ που μεγαλούργησε μεταπολιτευτικά και έγινε σημαία εκλογής του ΣΥΡΙΖΑ με τον γνωστό από μικρό καταληψία της δημοσίας περιουσίας Αλέξη Τσίπρα. Ας ευχηθούμε η πλειοψηφία των νέων Ελλήνων να συνειδητοποιήσει το μόνο δρόμο ευημερίας που περνάει μέσα από επενδύσεις και εργασία και όχι κρατικά λεφτά για μία ανταγωνιστική Ελλάδα παγκόσμια. 

Αξίζουμε και μπορούμε καλύτερα...


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια