Τεράστια Πύλη; εμφανίζεται στη νότια Σουηδία | Βίντεο


Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Σάββατο 19 Ιανουαρίου, 5 μ.μ. ώρα 2019 καταγράφηκε ένα πολύ παράξενο συμβάν στη νότια Σουηδία, στον σκοτεινό ουρανό.

Όπως ισχυρίζεται ο αυτόπτης μάρτυρας Νικολάς, καθόταν στο μπαλκόνι κοιτάζοντας τα αστέρια. Τότε, είδε ότι υπήρχε ένα φως να εμφανίζεται από το πουθενά λίγο πιο ισχυρό από εκείνο των αστεριών.

Του φάνηκε ότι κινούνταν προς το μέρος του, αλλά μετά από περίπου 5 δευτερόλεπτα χάθηκε. Ήταν κάτι τόσο ασυνήθιστο που φρόντισε να πάρει μερικές εικόνες πριν εξαφανιστεί, με μία Sony z3.

Το μυστηριώδες φαινόμενο ήταν σαν ένας κύκλος μέσα σε άλλο κύκλο και ήταν πολύ αλλόκοτο να εκδηλώνεται μέσα στη νύχτα.

Το περίεργο ή το παράδοξο είναι, πως σύμφωνα με το βίντεο που ακολουθεί, κάτι παρόμοιο φαίνεται να παρατηρήθηκε στη Νότια Καλιφόρνια πριν από λίγες μέρες, όπως αναφέρουν οι ισχυρισμοί νεαρής κυρίας με το όνομα Michelle, όπου στην φωτογραφία της εμφανίστηκε κάτι που έμοιαζε με κάποιο είδος μιας Stargate.

Όπως μπορεί να διαπιστώσετε και εσείς, παρακάτω, αυτό που εμφανίζεται μοιάζει με κάποιο είδος πύλης στον νυχτερινό ουρανό.

Οι φωτογραφίες, σύμφωνα με τον αφηγητή, δεν έχουν τροποποιηθεί ή επεξεργαστεί, παρά μόνο ο ίδιος έχει «παίξει» με τον φωτισμό προκειμένου να κάνει διάφορες διαπιστώσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να οδηγήσουν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για «πύλες» ή αλλιώς stargates.

Εσείς τι πιστεύετε ότι μπορεί να συνέβη; Τι ήταν αυτοί οι κύκλοι;

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά



* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια