Πανικόβλητο το Μαξίμου – Ποιος ο ρόλος των κουκουλοφόρων και γιατί «χτύπησαν» την τεράστια συγκέντρωση στο Σύνταγμα


Πανικόβλητο πρέπει να είναι το Μαξίμου. Κάθε φορά που διοργανώνεται μία μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, κάποιοι κουκουλοφόροι, οι… γνωστοί – άγνωστοι όπως τους ονόμαζαν πάντα, επιτίθενται στην αστυνομία προκαλώντας επεισόδια, με αποτέλεσμα πολλές φορές η συγκέντρωση ή η πορεία να διαλύεται.

Μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει πώς γίνεται αυτό; Τι θα πει γνωστοί – άγνωστοι; Τους ξέρουν αλλά… και δεν τους ξέρουν; Αυτά τα πράγματα γίνονται δυστυχώς μόνο στη χώρα μας, αφού εκτός του ότι τα τελευταία κυρίως 4 χρόνια υπάρχει τεράστια ανοχή στην παραβατικότητα, ελέω…προοδευτισμού, η ελληνική Αστυνομία έχει τα «χέρια δεμένα», καθώς απ΄ ό,τι φαίνεται δεν την αφήνουν να κάνει όπως πρέπει τη δουλειά της.

Πρέπει το ζήτημα αυτό να λυθεί άμεσα. Κάποιοι υπευθυνο-ανεύθυνοι της κυβέρνησης, οι οποίοι γνωρίζουν καλά ποιοι είναι οι κουκουλοφόροι, πρέπει να σταματήσουν να τους χρησιμοποιούν και στη χώρα μας να υπάρξει μία αληθινή δημοκρατία και όχι μνημονιακή, όπου η διαμαρτυρία του πολίτη να λαμβάνεται υπόψιν, να γίνονται δημοψηφίσματα για καίρια και σημαντικά θέματα και όταν γίνονται όμως, το αποτέλεσμα να γίνεται σεβαστό από την Πολιτεία…

Η σημερινή συγκέντρωση για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα είναι σίγουρο ότι έχει πανικοβάλει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η οποία κάνει ό,τι μπορεί για να την υποβαθμίσει αφού η αποστολή της είναι σώνει και καλά η Συμφωνία των Πρεσπών να περάσει! Με κάθε θυσία…

Οι χιλιάδες κόσμου που συγκεντρώθηκαν σήμερα στην κεντρικότερη πλατεία της χώρας, ό,τι και να κάνουν κάποιοι, έδωσαν το μήνυμα. Ο ελληνικός λαός δεν θέλει το όνομα Μακεδονία και πρέπει να γίνει δημοψήφισμα, όπως γίνεται σε όλες τις δημοκρατίες της υφηλίου. Βέβαια στην Ελλάδα υπάρχει δημοκρατία και…προοδευτισμός όπου μάς βολεύει.

Νίκος Αναστασίου

* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια