Τρίτος λαγός ο Καραμανλής


Γράφει η δημοσιογράφος Λέττα Καλαμαρά

Μανιώδης η προσπάθεια στήριξης του Αλέξη Τσίπρα από τη Μαντάμ "Ο", που βλέπει το σχέδιο εκποίησης της Ελλάδας να τίθεται σε κίνδυνο. Η κατάθεση δυσπιστίας του Κυριάκου Μητσοτάκη αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για να τον απενεργοποιήσουν και να συνεχίσει η Κυβέρνηση ΚΟΥΡΕΛΟΥ τα αίσχη που ετοιμάζει μετά την ψήφιση της κατάπτυστης και ανθελληνικής Συμφωνίας των Πρεσπών και το διαχωρισμό ελληνικού και μακεδονικού λαού της Ελλάδας.

Τρίτος λαγός ο γνωστός-άγνωστος της εθνικής παρακμής πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής που όταν μιλάει πάντα ανεβαίνουν οι πολιτικές μετοχές του Αλέξη Τσίπρα που βρίσκονται προς το παρόν στο μηδέν στη συνείδηση του λαού, πλην της σαρκοβόρας, λαδιάρας και παρασιτικής πελατείας του.

Αν τα φερόμενα δημοσιεύματα για επισκέψεις Καραμανλικών από την πίσω πόρτα του Μαξίμου αληθεύουν, θα πρόκειται ασφαλώς για σύμπτωση σύμπλευσης κλεφτών της συνείδησης της δημοκρατίας και ανατάραξης της Νέας Δημοκρατίας από μέσα.

Γνωστή συνταγή και επιτυχημένη στο παρελθόν όμως. Τώρα αλλάζουν οι καιροί και οι κρίκοι της αλυσίδας σπάνε...

Τόσοι λαγοί στην Ελλάδα είχαν να φανούν καιρό. Δεν είναι η εποχή όμως για να πυροβολούμε στον αέρα, κύριε Μητσοτάκη. Είναι η εποχή των πράξεων ευθύνης και διαχωρισμού με το βρώμικο παρελθόν μας.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια