Ο πρόεδρος των Σκοπίων κρίνει την τύχη της ανθελληνικής συμφωνίας


Γράφει η δημοσιογράφος Λέττα Καλαμαρά

Ο Ανώτατος Άρχων της χώρας βόρεια της Μακεδονίας θα κ.Ιβάνωφ θα κρίνει τελικά την τύχη της ανθελληνικής συμφωνίας των Πρεσπών, καθορίζοντας μοιραία και τις εξελίξεις με τη νέα Κυβέρνηση και την επαύριο κοινοβουλευτική πλειοψηφία Τσίπρα.

Είναι κατάντια η ανικανότητα, αν όχι κάτι άλλο, των Ελλήνων πολιτικών να φέρουν μία Συμφωνία αξιοπρέπειας, ιστορικής αλήθειας και εθνικά μη επιζήμιας στα Βαλκάνια, με αντάλλαγμα την είσοδο του κομμουνιστικού δημιουργήματος και θνησιγενούς  κρατιδίου στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε. Η ειρήνη στην Ευρώπη δεν θα έρθει με ψεύτικες εθνότητες και γλώσσες. Όπως δεν υπάρχει βελγική εθνότητα και γλώσσα δεν υπάρχει και "μακεδονική". Το ψεύτικο όνομα είναι που θα προσδώσει μία ψεύτικη υπηκοότητα, κατοχυρώνοντας τη σύγχρονη Μακεδονία εκτός Ελλάδας παγκοσμίως.

Ο κ.Τσίπρας εξασφαλίζει την κυβερνητική του επιβίωση προσβάλλοντας την Κοινοβουλευτική Δημοκρατία μας κινούμενος στις παρυφές του ελληνικού Συντάγματος και ο κ.Μητσοτάκης δυστυχώς επικροτεί τη σύνθετη ονομασία που παραχώρησε ο κ.Καραμανλής και η αδελφή του κα Μπακογιάννη και δεν δεσμεύεται να μη δεχτεί τον όρο Μακεδονία. Πιο υποκριτικός από όλους ο κ.Καμμένος που έχει το θράσος πλέον να κατηγορεί την Κυβέρνηση που ο βουλευτής του κόμματος του Παπαχριστόπουλος θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης αύριο. Ντροπή για όλους που υπηρετούν άλλους εκτός από τη Μακεδονία και αυτούς που έχυσαν το αίμα τους στην ιστορία μας.

Ντροπή...

* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια