Η επιβίωση του έθνους


Η αλβανική κυβέρνηση, διά της υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Προστασίας, ανακοίνωσε ότι θα δίδεται χρηματικό ποσό ως δώρο «για κάθε παιδί που γεννιέται σε οποιοδήποτε νοσοκομείο της χώρας, εφόσον οι γονείς του δηλώνουν τη γέννησή του στα ληξιαρχεία». Η γειτονική χώρα, που υποτίθεται ότι έχει πιο ανίσχυρο κράτος από το δικό μας, ενδιαφέρεται για την επιβίωση του λαού της και την αύξηση του αλβανικού πληθυσμού, και προσφέρει οικονομικά κίνητρα για να ενθαρρύνει τη δημιουργία νέων οικογενειών και να αυξήσει τις γεννήσεις. Το δικό μας κράτος αντιμετωπίζει τα παιδιά ως... τεκμήρια προς φορολόγηση.

Η εφημερίδα «δημοκρατία» έχει επανειλημμένα επισημάνει ότι η υπογεννητικότητα είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που αντιμετωπίζει το έθνος μας. Κανένα μέτρο ανάταξης της οικονομίας, βελτίωσης των δεικτών της παραγωγής ή αλλαγής του συστήματος φορολόγησης και υπολογισμού των ασφαλιστικών εισφορών δεν πρόκειται να φέρει αποτελέσματα, αν δεν υπάρχουν άνθρωποι να το εφαρμόσουν. Κανένα σχέδιο εθνικής άμυνας και απόκρουσης της τουρκικής απειλής δεν πρόκειται να ευοδωθεί χωρίς οπλίτες.

Η Ελλάδα ξεμένει από κόσμο και η πολιτική τάξη της, που έχει προκαλέσει αυτό το πρόβλημα και με τις πράξεις και τις παραλείψεις της το επιδεινώνει, δεν κάνει τίποτα προς την κατεύθυνση της αναστροφής της πορείας που μας οδηγεί στον αφανισμό.

Τα νούμερα και οι στατιστικές είναι αποκαρδιωτικά. Η μετανάστευση των Ελλήνων στο εξωτερικό και ο πόλεμος που δέχεται ο θεσμός της οικογένειας από το ανθελληνικό κράτος διαλύουν το έθνος μας. Ενδεικτικά υπενθυμίζεται αυτό που έχει ήδη αναφέρει η εφημερίδα μας (σε δημοσίευμα της 18ης Δεκεμβρίου 2018): Η πρόβλεψη του Ιδρύματος Βιομηχανικών και Οικονομικών Ερευνών (ΙΟΒΕ) για τις επιπτώσεις της υπογεννητικότητας και της οικονομικής κρίσης στο εκπαιδευτικό σύστημα και ευρύτερα στην κοινωνική συγκρότηση της Ελλάδας είναι ότι, αν δεν αλλάξουν άρδην τα πράγματα, «ο συνολικός μαθητικός πληθυσμός θα μειωθεί κατά 30% ή κατά 432.000 άτομα έως το 2035».

Η Ελλάδα πάνω απ' όλα χρειάζεται Έλληνες!

* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια