Κατάληψη Βουλευτικής έδρας


Γράφει η δημοσιογράφος Λέττα Καλαμαρά

Ενώ έχει διαγραφεί από  το πολιτικό κόμμα "Το Ποτάμι" ο εκλεγμένος από τον ελληνικό λαό  κ.Σταύρος Δανέλλης συνεχίζει να καταλαμβάνει τη βουλευτική του έδρα με πολιτικά ανήθικο τρόπο εκπροσωπώντας μόνο τον εαυτό και όχι τους ψηφοφόρους του Ποταμιού.

Ο λόγος παραμονής στην Ελληνική Βουλή του κ.Δανέλλη είναι για να ψηφίσει την παραμονή του κ.Τσίπρα στην εξουσία κατά παράβαση της λαϊκής ψήφου των εκλογών του 2015, η οποία εκπροσωπείται στην Ελληνική Βουλή μόνο μέσω των πολιτικών κομμάτων.

Η πολιτική αποσταθεροποίηση από τα τερτίπια του κ.Τσίπρα και της αφανούς παρεάς του, συνταγματικά ή μη, οφείλουν να το κρίνουν έγκριτοι Συνταγματολόγοι που περιέργως σιωπούν και δυστυχώς αυτή ένοχη σιωπή προκαλεί πλήθος πρωτοφανών Κοινοβουλευτικών καταστάσεων. 

Ας ευχηθούμε ότι δεν θα πλήρωσουμε με αίμα το ξεψύχησμα της πολιτικά βρώμικης, της οικονομικά επιζήμιας, της κοινοβουλευτικά εκφυλισμένης Μεταπολίτευσης και της ελίτ της, στην πορεία για μία Νέα Δημοκρατική Ελλάδα και ευημερία, εξαιτίας του Αλέξη Τσίπρα, των εσκεμμένων ενεργειών και των παραλείψεών του...


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια