Πέρασε τον «σκόπελο» των Ιωαννίνων (2-1) ο Ολυμπιακός


Ο Ολυμπιακός πέρασε με νίκη από τα Γιάννενα επί του ΠΑΣ, του οποίου επιβλήθηκε με 2-1 στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής.

Η πειραϊκή ομάδα προηγήθηκε νωρίς, καθώς στο 8ο λεπτό ο Φορτούνης απέφυγε δυο αντιπάλους του από δεξιά και σέντραρε, ο Σκόνδρας προσπάθησε να διώξει με κεφαλιά, αλλά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βελλίδη.

Με τον ίδιο τρόπο, πάντως, έφτασε στην ισοφάριση και η ομάδα του Γιάννη Πετράκη: στο 14΄ ο Νικολιάς σούταρε, ο Βούκοβιτς έβαλε το πόδι και έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Σα. Ο Σέρβος στόπερ μετρά πια τρία (!) αυτογκόλ στο φετινό πρωτάθλημα, ύστερα από τις ατυχείς στιγμές του με ΠΑΟΚ και Ξάνθη.

Οι φιλοξενούμενοι ξαναπήραν το προβάδισμα στο 37΄, όταν ο Ποντένσε με έξοχη προσπάθεια από τα δεξιά σέντραρε και ο Χριστοδουλόπουλος με ωραία κεφαλιά νίκησε τον Βελλίδη για το 1-2.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον σκόρερ του δεύτερου γκολ να έχει ένα εξαιρετικό σουτ στο 46΄, που απέκρουσε εξίσου εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.

Σταδιακά πάντως ο ρυθμός έπεσε και αυτό έδωσε την ευκαιρία στον Γιάννη Πετράκη να ανεβάσει τις γραμμές του στο γήπεδο και να αλλάξει σχηματισμό σε 4-3-3.

Η μεγάλη φάση, όμως, δεν ήρθε ποτέ για τους γηπεδούχους, ενώ οι Πειραιώτες φώναξαν για πέναλτι στο 83΄, όταν σε εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη ο Λίλα κράτησε παρατεταμένα τον Χριστοδουλόπουλο.

(Foto: INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)

* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια