Ανοιχτή απειλή από την Άγκυρα: «Οι τουρκικοί πύραυλοι BORA "βλέπουν" την Αθήνα» – Ξεπερνούν κάθε όριο οι προκλήσεις των Τούρκων


Γιατί απειλούν συνεχώς Τούρκοι αξιωματούχοι και ο Ερντογάν, μέσω του πλήρως κατευθυνόμενου και ελεγχόμενου τουρκικού τύπου, με καταστροφή των πόλεων μας, με προκλητικά και κατάπτυστα άρθρα προσπαθώντας να επηρεάσουν την ελληνική κοινή γνώμη; 

Ο πρόεδρος της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας Δρ. İsmail DEMİR, στην ομιλία του στη σύνοδο κορυφής της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας, που φιλοξένησε τον πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δήλωσε: «Είναι περίπου 230 χιλιόμετρα η απόσταση μεταξύ Σμύρνης και Ελλάδας. Η εμβέλεια των πυραύλων KAAN (BORA-2) είναι 280 χιλιόμετρα”.

Το πυραυλικό σύστημα (BORA-2) μεγάλου βεληνεκούς αναπτύχθηκε και παράγεται από την ROKETSAN. Το σύστημα δημιουργεί εντατική και αποτελεσματική εξουδετέρωση σε στόχους υψηλής προτεραιότητας στον στρατιωτικό τομέα.

«Ο κακός γείτονας μας έκανε ιδιοκτήτες» ανέφερε σήμερα ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εννοώντας πως η Τουρκία κατασκεύασε την αμυντικής της βιομηχανία λόγω της Κύπρου και της Ελλάδας.

Μιλώντας στη σύνοδο για την αμυντική βιομηχανία, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, είπε ότι οι χώρες που δεν είναι ισχυρές στην αμυντική τεχνολογία δεν μπορούν να αντικρύσουν το μέλλον τους με ασφάλεια και εξέφρασε την πεποίθηση ότι τόσο ο δημόσιος όσο και ο ιδιωτικός τομέας θα εργαστούν ώστε να υλοποιηθεί το όραμα για μια Τουρκία με παγκόσμια ισχύ.
Οι Τούρκοι εδώ και δύο μήνες ασκούν κατά της χώρας μας και της Κύπρου έναν τεραστίων διαστάσεων ψυχολογικό πόλεμο με «ωμές απειλές» κατά της ελληνική και κυπριακής ακεραιότητας και κυριαρχίας που ξεπερνούν πλέον τα επιτρεπτά όρια της λογικής και της νομιμότητας.
Ειδικοί αμυντικοί αναλυτές εκτιμούν ότι δεν είναι μόνο ο Ερντογάν που κατευθύνει αυτόν τον βρώμικο πόλεμο κατά της Ελλάδος, αλλά η νέα μουσουλμανική αστική τάξη της Τουρκίας, η οποία επιδιώκει να προωθήσει τα συμφέροντά της σε Αιγαίο, Α.Μεσόγειο, Συρία, Ιράκ, Αλβανία, ΠΓΔΜ, Κόσοβο και Βουλγαρία.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια