Μυστική τεχνολογία αντιβαρύτητας και αντιπύκνωσης


Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Έχετε σκεφτεί ότι μπορεί να υπάρχουν συσκευές αντιβαρύτητας τις οποίες πιθανόν να χρησιμοποιούν ανώτεροι εξωγήινοι πολιτισμοί για τα τεράστια διαστημόπλοιά τους; Έχετε σκεφτεί ότι τέτοιες συσκευές υπήρχαν στην αρχαιότητα; Ή ότι μπορεί να πειραματίζονται στις μέρες μας εδώ και πολλές δεκαετίες;

Η τεχνολογία αντιβαρύτητας υποστηρίζεται ότι αναπτύχθηκε μυστικά και ήδη υπάρχει. Υπάρχουν ισχυρισμοί και πάρα πολλές σοβαρές ενδείξεις ότι Γερμανοί μηχανικοί, αρκετά πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, δημιούργησαν τους πρώτους ιπτάμενους δίσκους στον κόσμο χρησιμοποιώντας πληροφορίες που συλλέχθηκαν από αρχαία χειρόγραφα. Κάποιοι έχουν υπόνοιες ότι διοχετεύτηκαν από εξωγήινα όντα.

Όταν ο Χίτλερ έχασε τον πόλεμο, λέγεται ότι οι κάτοχοι αυτής της μυστικής τεχνολογίας κατέφυγαν στην Ανταρκτική συνεχίζοντας εκεί να αναπτύσουν και να εξελίσσουν ένα μυστικό διαστημικό πρόγραμμα.

Κάποιοι μιλούν για αντιβαρυτικές συσκευές και κάποιοι για ιπτάμενα οχήματα πύκνωσης και αντιπύκνωσης. Την τελευταία εκδοχή, ίσως δεν την έχετε ακούσει ξανά.

Επίσης, υπάρχει η άποψη ότι οι επιστήμονες που εργάζονται σε αυτά τα μυστικά προγράμματα, ουσιαστικά  δουλεύουν και βασίζονται στην ενέργεια του Αιθέρα.

Με βάση αυτό το σκεπτικό, δεν υπάρχει βαρύτητα και αντιβαρύτητα, καθώς ήταν ο Αϊνστάιν που φρόντισε να απομακρύνει την έννοια τον Αιθέρα από την Φυσική, προκειμένου να κάνει τη Θεωρία της Σχετικότητας να λειτουργήσει με βάση τον Νεύτωνα περί βαρύτητας. Ήταν δηλαδή μία προσπάθεια να απομακρύνει τον επιστημονικό κόσμο από την αλήθεια του Αιθέρα.

Όλα αυτά, όμως, ανήκουν στον κόσμο των θεωριών συνωμοσίας και στο βίντεο που ακολουθεί θα μάθετε πολλά περισσότερα, τα οποία δεν είναι απαραίτητο να τα αποδεχτείτε. Ωστόσο μπορείτε να ελέγξτε τα στοιχεία και να αποφασίσετε:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά



* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια